Connect with us

stoplekto

Τον Ντόνε απέκτησε ο Αετός – Νέος Γεν. Αρχηγός ο Άγγελος Νικολόπουλος

Published

on

Την απόκτηση του επιθετικού Άλντο Ντόνε ανακοίνωσε ο Αετός Κορυδαλλού που ενισχύεται στη γραμμή κρούσης.

Παράλληλα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Άγγελου Νικολόπουλου ως υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο έμπειρος παράγοντας την χρονιά που πέρασε ήταν στην Αστυπάλαια Κορυδαλλού .

Αναλυτικά η  ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΑΕΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ακραίο 28χρονο επιθετικό ΝΤΟΝΕ ΑΛΝΤΟ. Η ποδοσφαιρική του ποιότητα και το ήθος του ήταν αυτά που ο προπονητής ΤΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ διέκρινε ώστε να τον φέρουν στην ομάδα μας. Μεταξύ άλλων ο Ντόνε Άλντο έχει αγωνισθεί στις ομάδες των ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΜΟΣΧΑΤΟ, Π. ΦΑΛΗΡΟ, ΧΑΡΑΥΓΗ.

Νέος Γενικός Αρχηγός και γενικό κουμάντο του ποδοσφαιρικού τμήματος αναλαμβάνει ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ο οποίος με την εμπειρία θα βοηθήσει ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις παικτών οι οποίοι ήδη έχουν έρθει σε συμφωνία με τον σύλλογο.

Η προετοιμασία ξεκινάει την ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 και όλοι οι ποδοσφαιριστές καλούνται να βρίσκονται στο ΔΑΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στις 18.00»

*Στη φωτό ο Ντόνε με τον νέο Γενικό Αρχηγό του Αετού Άγγελο Νικολόπουλο.