Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τον ορεξάτο Παναγιώτη Παπαδόπουλο προσέλαβε ο ΑΟΑΔ

Published

on

Από το ΔΣ του ΑΟΑΔ λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:
“Η απόφαση μας να θέσουμε κοινή φιλοσοφία και αγωνιστική λειτουργία , με την άμεση σύνδεση της Ακαδημίας μας με την αντρική μας ομάδα , φέτος είναι ο απόλυτος και πρωταρχικός μας στόχος ! Με το τρόπο αυτό θέλουμε να βελτιώσουμε τη ποιότητα κατάρτισης και ετοιμότητας της μετάβασης των νέων παιδιών της ακαδημίας μας στο μεγάλο τους βήμα για την αντρική μας ομάδα , από την ηλικία μόλις των 16 ετών ! Είναι πολύ βασικό , τα παιδιά να ξεκινούν να δουλεύουν και να αφομοιώνουν από την ηλικία των 12 ετών τη φιλοσοφία και την αγωνιστική λειτουργία που θα συναντήσουν στη πρώτη ομάδα και έτσι να μπορούν να ενταχθούν γρηγορότερα σε αυτήν ! Για τη πραγματοποίηση αυτού του στόχου, το ΔΣ ανακοινώνει τη πρόσληψη για τη νέα αγωνιστική περίοδο του Παπαδόπουλου Παναγιώτη , καθηγητή φυσικής αγωγής με ειδικότητα προπονητική ποδοσφαίρου , από το Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο Θράκης , κάτοχο διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β και προπονητή έως και σήμερα στη κεντρική σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών μας και επικεφαλής των προπονητών αυτής και επίσης στη θέση του πρώτου προπονητή της αντρικής μας ομάδας ! Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και την εκ νέου ανανέωση της συνεργασίας μας με τον επίσης διπλωματούχο προπονητή μας Καπετάνη Γιώργο και τον Μιχάλη τον Κορμπάκη αθλητή και πολλα υποσχόμενο ανερχόμενο εν δυνάμει προπονητή γέννημα θρέμμα άνθρωπο της «οικογένειάς» μας !
Υπεύθυνοι των ακαδημιών του ΔΣ της ομάδας μας αναλαμβάνουν ο γενικός γραμματέας της ομάδας μας ο Γεωργόπουλος ο Σπύρος , σε άμεση συνεργασία με την Βάσω την Μπουρίκου … τη γυναίκα σύμβολο της «οικογένειάς » μας που βρίσκεται από τη πρώτη ημέρα της δημιουργίας των ακαδημιών κοντά μας !
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους της ομάδας , να έρθουν κοντά μας και να προσφέρουν το «λιθαράκι» τους για το σκοπό αυτό με όποιο τρόπο επιθυμούν !!!
Στον Α.Ο.Α.Δ. δε περισσεύει κανείς !!!
Παρελθόν απο το σύλλογο μας αποτελούν οι Αντώνης Σαρρης , Σταθης Κουτσοπουλος και Χρήστος Νίνος , τους οποίους και ευχαριστούμε για τη προσφορά τους !
Με τιμή το ΔΣ του Α.Ο.Α.Δ”