Connect with us

slideshow

Τον πήρε απ το χέρι… ο Στρατάκης (φωτο)

O Άτταλος 2-0 τον Αίαντα Παραλίας..

Published

on

Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός, καθάρισε και σήμερα (Κυριακή) στο γήπεδο της παραλίας Ασπροπύργου,  καθώς πήρε απ’ το χέρι την ομάδα του Κουστέρη και με δύο προσωπικά του τέρματα έδωσε την νίκη στον Άτταλο Νέας Περάμου και ταυτόχρονα αέρα τριών βαθμών από τον δεύτερο Ελευσινιακό,  τον οποίο αντιμετωπίζει την ερχόμενη αγωνιστική στην Νέα Πέραμο.

Oι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος αλλά δεν κατόρθωσαν να ανοίξουν διαδρόμους στην καλοστημένη και μαζική αμυντική γραμμή των γηπεδούχων . Απείλησαν στο 16’ με κεφαλιά του Στεφανή,  σε κόρνερ του Στρατάκη.

Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού και στο 68’ ο Σωτήρης Στρατάκης μετά από εξαιρετική ενέργεια και δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δήμα ανοίγοντας το σκορ (0-1).

Στο 74’ ο δαιμόνιος ποδοσφαιριστής μετά από γύρισμα του Τζαφέρη στην περιοχή πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας πλασάροντας τον τερματοφύλακα του Αίαντα διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Άριστη η διαιτησία του Κουντουριώτη.

ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Μπότσης): Δήμας, Παπαδόπουλος Ε., Χλήνος, Ρουμελίδης, Πλάκας, Λυγερός (59′ Μπόκος), Τίτας, (32′ λ.τρ. Αμπαζάι), Χάντι, Παπαδόπουλος Α., Κλογκέρι, Μαρινόπουλος.

ΑΤΤΑΛΟΣ (Κουστέρης): Μιχελής, Τζαφέρης, Γκουτσούλας, Στεφανής (72′ Καραμανίδης), Κιρίτσι, Μαζιώτης, Κουσίδης (81′ Δουληγέρης), Καραμπλάκας, Μονέ (54′ Τζελάι), Στρατάκης, Καλαϊτσίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply