Connect with us

stoplekto

Τον Σκουλουδάκη απέκτησαν οι Νέοι Ευγενείας. Ανανέωσαν Πετρόχειλος , Κόλλιας.

Published

on

Από την διοίκηση των Νέων Ευγενείας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Στο ρόστερ των Νέων Ευγένειας με μεταγραφή από την Κηφισιά, και ο μέχρι πριν λίγο καιρό επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Χανίων και φοιτητής πλέον στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημήτρης Σκουλουδάκης.
Λόγω αυξημένων φοιτητικών υποχρεώσεων, η πρόθεσή του να βρει ομάδα όπου το προπονητικό πρόγραμμα αλλά και το τεχνικό επιτελείο να ανάλογο αυτό του επαγγελματικού επιπέδου και αφού συζήτησε με τη διοίκηση της ομάδας και τον coach, η συμφωνία δεν άργησε να έρθει και η μεταγγραφή του είναι πλέον γεγονός!
Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένειά μας, του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς και μια γεμάτη αθλητική σεζόν χωρίς τραυματισμούς!

Καλή επιτυχία Δημήτρη!

*Οι Νέοι Ευγένειας ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τους ποδοσφαιριστές της ομάδος Πετρόχειλο Χρήστο, σέντερ φορ, γνωστό σε όλους μας και ως Πετρογκολ & αλλά και του Βασίλη Κόλλια ταλαντούχου αμυντικού, ο οποίος δήλωσε παρών για την νέα αθλητική σεζόν, αρχής γενομένης από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδος, η οποία για πρώτη χρονιά φέτος θα ξεκινήσει στις 16-07-2018.

Είναι χαρά μας να έχουμε στο δυναμικό μας όχι μόνο ταλαντούχους αθλητές αλλά και αθλητές με ήθος & αξίες όπως ο Χρήστος και ο Βασίλης.

Στόχος της Διοίκησης Νέων Ευγένειας που έχει ήδη αρχίσει επαφές & συζητήσεις με τον καθένα ποδοσφαιριστή ξεχωριστά αλλά και του τεχνικού επιτελείου, είναι να βαδίσουμε στα χνάρια της περσινής εξαιρετικής πορείας της ομάδος, κρατώντας τον βασικό κορμό των έμπειρων ποδοσφαιριστών αναδεικνύοντας παράλληλα νέα ταλέντα από τις υποδομές του Συλλόγου.

Ευχόμαστε στους αθλητές μας, καλή αθλητική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Ανακοινώσεις ανανεώσεων & μεταγραφών.. έπεται συνέχεια…»