Connect with us

stoplekto

Τον σκόρερ Γεωργίου η ΑΕ Περάματος

Published

on

Ένα πολυβόλο ενέταξε στο δυναμικό της η Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ανακοινώνοντας την συνεργασία της με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Ο 29χρονος έμπειρος σέντερ φορ θα καλύψει μία θέση που έπασχε τα τελευταία χρόνια η ομάδα της «ΕΝΩΣΗΣ», δίνοντας επιτέλους λύσεις στον προπονητή της ομάδας κ. Τέλη Μελά.

Ο Δημήτρης Γεωργίου έχει αξιόλογη παρουσία στα γήπεδα της Αθήνας και του Πειραιά, αγωνιζόμενος στις ομάδες του Ιωνικού, της Προοδευτικής, του Περαμαϊκού, του Ίκαρου Καλλιθέας και του Άρη Πετρούπολης, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου σημειώνοντας 29 τέρματα.

Ο Δημήτρης είναι ένα σέντερ φορ που ξέρει μπάλα, έχει ταχύτητα στην κίνηση, «σπάει» μπάλες και πατάει γερά περιοχή κινούμενος συνεχώς προς όλους τους χώρους.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» ο Δημήτρης Γεωργίου επεσήμανε: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ, είναι προφανής. Είμαι εδώ για να συνεισφέρω στις επιτυχίες της ομάδας. Ευελπιστώ ότι θα καταφέρω να βοηθήσω την ΑΕΠ να πετύχει τους στόχους της».