Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τον τίτλο οι Λύκοι, το πλεονέκτημα στα μπαράζ η Κηπούπολη (1-2)…

Published

on

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Κηπούπολη επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας επί των Λύκων Χαϊδαρίου, αλλά η λήξη της αναμέτρησης σε συνδυασμό με την ήττα του Τριφυλλιακού άφησε ευχαριστημένες και τις δύο ομάδες…

Οι Λύκοι κατέκτησαν τον τίτλο και πήραν την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Από την άλλη πλευρά η Κηπούπολη τερμάτισε στη 2η θέση και θα διεκδικήσει την άνοδο με πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

Οι Λύκοι προηγήθηκαν στο 4′ όταν ο Τσατσαλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο 53′ ο Τζαρέλλας έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1. Η προσπάθεια του Χαϊδά στο 75′ σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 86′ ο Νένδος με απευθείας φάουλ έκανε το τελικό 1-2.

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Δημήτρης Κοσμάς): Παρασκευόπουλος, Αργυρίου, Λώλος (90′ Χλωρός), Παναγόπουλος, Τσατσαλίδης, Ταρούσα, Γιαννόπουλος (46′ Περλέσι), Ασκοτίρης, Μπούσκος (90′ Κουμουνδούρος ), Μπαγιαρτάκης (48′ Μπόγκος), Γκοτσούλιας (67′ Χατζηκωνσταντίνου).

 

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρηστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Μπίσκος (70′ Καλέμης), Πανίδης, Λουκάκης, Σαββουλίδης, Χαϊδάς, Τζαρέλλας, Αθανασόπουλος, Μάζης, Νένδος, Καλαμοτουσάκης (46′ Κούτρης).