Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τον τίτλο ο Πανερυθραϊκός 1-1 στον Βύρωνα

Published

on

Τον ένα πόντο που ζητούσε για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και μαθηματικά στον 2ο όμιλο της Α’ κατηγορίας πήρε ο Πανερυθραϊκός στον Βύρωνα, απέναντι στον Αθηναϊκό καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με τους «Λόρδους» που βρίσκονται πλέον σε δεινή θέση.

Οι γηπεδούχοι που «έψαχναν» το τρίποντο στο ματς μπήκαν δυνατά και στο 4’ ο Κουλουρίδης έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 48’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με κοντινό πλασέ του Καναβογιάννη (0-1). Στο 82’ ο Ντε Μπαρντόλο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μολφέση με φάουλ έξω από την περιοχή και στο 89’ ο Γερακάρης με υπέροχη ατομική προσπάθεια ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Βασιλάκη και Κασιμάτη.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λιάπας, Εμμανουήλ(81′ Ξηροκώστας), Μπουσάϊ, Κίλιας, Φελέκης, Γερακάρης, Κουλουρίδης, Ντε Μπαρντόλο, Ζαμπαράς(77′ Μπαμπούνης), Βοτσαϊτης, Παπαχειμώνας(65′ Πέλα).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Τριανταφύλλου, Παπαδόπουλος, Σαξανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Αδρακτάς, Λάσκαρης, Παπιδάκης(36′ Μπαστέας 90′ Ελευθερίου), Καναβογιάννης(77′ Γιαννόπουλος), Παπάζογλου.

foto: sportifico.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply