Connect with us

stoplekto

Τον ταλαντούχο γκολκίπερ Γρ. Μελά ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας

Published

on

Σε μια χρονιά που ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας θέλει να επανέλθει άμεσα στις μεγαλύτερες Κατηγορίες, ο σύλλογος μετά την νέα πανηγυρική πρόκριση στο Κύπελλο Πειραιά επί του ΑΟ Καστέλλας, ομάδα Α’ Κατηγρίας, συνεχίζει ακάθεκτος την ενίσχυσή του με γνώμονα πάντα την ευκαιρία σε νέα ταλαντούχα παιδιά.
Νέο απόκτημα του Φοίνικα αποτελεί ο πολλά υποσχόμενος 20χρονος τερματοφύλακας Γρηγόρης Μελάς, ο οποίος τελευταία αγωνιζόταν στον γειτονικό Πήγασο Αγίου Διονυσίου. Ο ταλαντούχος γκολκίπερ σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας μετά την συμφωνία του με την ομάδα, μας δήλωσε:

“Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα όπως ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας. Ήρθα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, σε ένα σωματείο που φέτος διψά  για διάκριση και θα κάνω τα πάντα, για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε  τους υψηλούς μας στόχους. Εύχομαι να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά και ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν από το στενό μου περιβάλλον, ώστε να βρω το νέο σταθμό της καριέρας μου”.

 

Η ομάδα του Χρήστου Ξηρακιά βάση της κλήρωσης πέρασε απευθείας στην δ’ φάση του Κυπέλλου Πειραιά και πλέον έχει χρόνο για να προετοιμαστεί ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας σε δυο βδομάδες, όπου  θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την επανεμφανιζόμενη, αλλά πάντα  ιστορική ΑΕ Νίκαιας.