Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τον Τσιμωτά απέκτησε η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα  

Published

on

Οι μεταγραφές για την ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού  δεν σταματούν. Ο σύλλογος απέκτησε έναν ακόμα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή . Πρόκειται για τον 21χρονο μέσο Νίκο Τσιμωτά που αγωνιζόταν τελευταία στον Αστέρα Μαρμάρων Πάρου και παλαιότερα στον Ήφαιστο Περιστερίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος είναι:

« Μια ακόμη σημαντική μεταγραφικη κίνηση για την ομάδα μας… Μια κίνηση ουσίας… Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα την απόκτηση του ακραίου χαφ Νίκου Τσιμωτά. Πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή σε μια σημαντική θέση. Ο Τσιμωτάς είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως ακραίος χαφ και στις δύο πλευρές. Διακρίνεται για την ταχύτητα του και την πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση και θα βοηθήσει πολύ και αυτός την ομάδα μας με τις ικανότητες του. Έχει αγωνιστεί σε Ήφαιστο Περιστερίου και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Κυκλάδων με την ομάδα του Αστέρα Μαρμάρων.

Η ομάδα μας δημιουργεί ένα όσο το δυνατόν πιο δυνατό ρόστερ και προσθέτει ποδοσφαιριστές με κίνητρο και δίψα για διάκριση καθώς και με ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Νίκο καλώς ήρθες στην οικογένεια μας. Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»