Connect with us

stoplekto

Τον Χιώτη απέκτησε ο ΑΟ Κορυδαλλός .Συνεχίζουν Γκανίδης, Πετρίδης

Published

on

Τον 17χρονο μπακ-χαφ Χάρη Χιώτη απέκτησε ο ΑΟ Κορυδαλλός από τον Ιωνικό Νικαίας. Ο νεαρός παίκτης που ήταν και στις ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών ήρθε στους Κορυδαλλιώτες με την μορφή του δανεισμού.

Στον Κορυδαλλό θα παίζουν και την καινούργια περίοδο ο στρατευμένος επιθετικός Σπύρος Γκανίδης αλλά και ο αμυντικός Γιώργος Πετρίδης. Ο Γκανίδης πέρσι αγωνίστηκε  σε 33 αγώνες πετυχαίνοντας 7 γκολ ενώ ο Πετρίδης έπαιξε σε 31 αγώνες

* Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Γιάννη Ζαχαρίου θα στερηθεί ο Κορυδαλλός φέτος. Ο 23χρονος αρχηγός των Κορυδαλλιωτών θα στρατευθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου και έτσι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την καινούργια προσπάθεια των συμπαικτών του στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Ο Ζαχαρίου πέρσι έπαιξε σε 30 αγώνες στη θέση του αριστερού μπακ πετυχαίνοντας και 2 γκολ.

*Άλλη μία απώλεια για την ομάδα του Κορυδαλλού είναι και του 1ου σκόρερ πέρσι της ομάδας Γιάννη Στριγκώνη. Καθώς ο νεαρός επιθετικός πέρασε σε σχολή στην Κομοτηνή και θα μετακομίσει στην πόλη της Ροδόπης. Πέρσι έπαιξε σε 22 παιχνίδια πετυχαίνοντας 9 γκολ. Η διοίκηση του Κορυδαλλού εύχεται σ’ όλους τους ποδσφαιριστές υγεία στους Χιώτη, Γκανίδη και Πετρίδη (που αναμένεται να στρατευθεί στους προσεχείς 4 μήνες) επιτυχίες με την φανέλα του Κορυδαλλού στον Γιάννη Ζαχαρίου καλή στρατιωτική θητεία και στον Γιάννη Στριγκώνη και εις ανώτερα.

*Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που έγινε σήμερα στο ΔΑΚ Κορυδαλλού ο Κορυδαλλός ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη Αμφιάλης με γκολ του Μηνόγιαννη στο 80′. Σ’ ένα παιχνίδι που περισσότερο ήταν για το “ξεμούδιασμα” των ποδοσφαιριστών από τις συνεχείς προπονήσεις και που υπήρξαν πολλές φάσεις για γκολ και από τις δύο ομάδες. Ο Κορυδαλλός έπαιξε: Σκυλάς (46′ Κατσικώστας), Σαρρηγιαννάκης (46′ Χιώτης), Κατσάνος (63′ Μαυροκέφαλος), Θηραίος, Λάζος (46′ Παπαφώτης), Ζαμπέτης, Φωτιάδης (46′ Κοντονίκας), Γερογιάννης (46′ Αγγειάδης), Κατσίκιας (63′ Φιλιππάκος), Μαξούρης (46′ Στριγκώνης), Μακρής (63′ Κωνσταντάτος)