Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Τουρνουά κατηγορίας Κ-12 (9χ9)

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Ανακοίνωση για το τουρνουά κατηγορίας Κ-12 :

α. Στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ Κ12 θα συμμετέχουν αθλητές, γεννημένοι το έτος 2007, και αθλήτριες, γεννημένες το έτος 2005, και νεότεροι/ες.

 

β. Στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ Κ12 οι ποδοσφαιριστές / ποδοσφαιρίστριες θα αγωνίζονται – ημεδαποί και αλλοδαποί – με δελτίο αθλητικής ιδιότητας Ε.Π.Ο. ή με ειδικό δελτίο της  Ε.Π.Σ. Πειραιά από συμμετοχή στην Κ14 ή Άδεια συμμετοχής στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ Κ12 2018-19 που εκδίδεται από την Ε.Π.Σ.Π με κόστος 10 ΕΥΡΩ, και με την κατάσταση υγείας ποδοσφαιριστών, η οποία θα πρέπει, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ, να είναι θεωρημένη από γιατρό {παθολόγο, καρδιολόγο, γιατρό γενικής ιατρικής και παιδίατρο ( άρθρο 18 παρ. 1 ΚΑΠ) και την Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

γ. Οι αγώνες του ΤΟΥΡΝΟΥΑ Κ12 θα ξεκινήσουν το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 .Οι αγώνες της κατηγορίας Κ-12 θα διεξάγονται Σάββατο ή Κυριακή σε αθλητικά κέντρα ή γήπεδα που θα επιλέξει η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομών. Οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους.

 

δ.  Όλοι οι αγώνες διεξάγονται με τη παρουσία διαιτητή και ιατρού.

 

ε. Οι αγώνες θα διεξάγονται σε γήπεδο διαστάσεων περίπου (40 Χ 65μ.) ή σε μισό κανονικών διαστάσεων γήπεδο κατά πλάτος και οι διαστάσεις των εστιών είναι 5 μ. μήκος και 2 μ. ύψος. Για τη διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου, υπεύθυνο είναι το γηπεδούχο σωματείο. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι δύο ημίχρονα των 30 ́ λεπτών, με ανάπαυλα 10 ́ λεπτών και θα χρησιμοποιείται κανονική μπάλα (4 άρα).

 

στ. Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να δηλώσει στο φύλλο αγώνα μέχρι και δέκα οκτώ (18 ) ποδοσφαιριστές , στους οποίους δύναται να συμπεριλαμβάνονται μέχρι τέσσερις [4] αλλοδαποί.

 

ζ. Επιτρέπονται εννέα [ 9 ] αλλαγές ποδοσφαιριστών καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνος, όταν το παιχνίδι δεν είναι σε ροή [έχει σταματήσει].  Όλες οι αλλαγές γίνονται από τη μέση του γηπέδου.

 

η. ΥΠΑΡΧΟΥΝ κόκκινες ή κίτρινες κάρτες, ΥΠΑΡΧΟΥΝ κτυπήματα πέναλτι 8 μέτρα από το κέντρο της γραμμής τέρματος ΙΣΧΥΕΙ ο κανόνας του οφσάιντ και ΤΟ ΠΛΑΓΙΟ ΑΟΥΤ εκτελείται με τα χέρια.

 

θ. Η χρήση των επικαλαμίδων είναι υποχρεωτική για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς και τα γάντια για τους τερματοφύλακες.

ι. Οι αντιπρόσωποι – υπεύθυνοι των σωματείων που δηλώνονται στη δήλωση συμμετοχής των σωματείων, θα είναι και οι υπεύθυνοι για την τήρηση της τάξης στη διάρκεια των αγώνων των ομάδων τους. Θα πρέπει η δική τους συμπεριφορά να αποτελεί παράδειγμα φίλαθλου πνεύματος για τους αθλητές των ομάδων.

ια. Δεν απαιτείται παράβολο για τη δήλωση συμμετοχής.

Οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 12 Απριλίου ενώ η κλήρωση του Πρωταθλήματος (διαχωρισμός ομίλων – καταρτισμός προγράμματος) θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου.

Η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο για τη Δήλωση Συμμετοχής τόσο από τη Γραμματεία όσο και από το site της Ένωσης (ενότητα ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΕΝΤΥΠΑ).