Connect with us

Uncategorized

Του «πάει» το… Σίτι 0-1 o Ελπιδοφόρος..

Σπουδαία νίκη για τον Ελπιδοφόρο, ο οποίος σε διάστημα τεσσάρων ημερών κέρδισε ισάριθμες φορές το Αιγάλεω.

Published

on

Μπορεί να πήγε με χίλιες δυο απουσίες στο Αιγάλεω, όμως τελικά βρήκε το τρόπο να κάνει ένα σπουδαίο διπλό, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 1-0. Φυσικά αναφερόμαστε στον Ελπιδοφόρο, ο οποίος με αυτή τη νίκη βρίσκεται και πάλι στην κορυφή του 8ου ομίλο, συγκατοικώντας μαζί με τον Άγιαξ Ταύρου.. Στο α’ ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Θωμά Γράφα μπήκαν δυνατά με στόχο να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα που θα τους έλυνε τα πόδια. Στο 29′ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί, όμως η προσπάθεια του Τσιρογιάννη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Ιωσήπου. Στο β’ ημίχρονο το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα παρουσιάστηκε βελτιωμένο, φτάνοντας στο γκολ στο 56′ με το Στασινό. Αυτό το τέρμα γέμισε άγχος τα πόδια των ποδσφιαριστών του Αιγάλεω, οι οποίοι στη συνέχεια αναγκάστηκαν να βγούν μπροστά για να πιέσουν. Στο 87′ ο Βασιλικής αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη από το διαιτητή Δημητρόπουλο (ΣΔ Φθιώτιδας). Το Αιγάλεω τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο 93′, όμως το τέρμα του Μαστραντώνη ακυρώθηκε ως οφσαιτ.

 

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Βούλγαρης, Τσιρογιάννης,Ζαφειράτος, Βασιλάρης, Παπαδόπουλος, βασιλικής, Δουκάκης, Τεγούσης Β. (63′ Ντελμεκούρας), Μαστραντώνης, Τζανετάκος, Τεγούσης Κ.

 

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Ιωσίπου, Στασινός (75′ Λυμπέρης), Έσλερ, Λίτσος, Χόρτας, Καραμέρης, Κορακάκης, Κακλαμάνος (82′ Παπαδόπουλος), Στρατάκης,Γκοτσιούλιας, Ντούμος (95′ Κάρος).

Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply