Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Του Βοτανικού οι μάγκες 1-2 στην Πεύκη (φωτό)

Τέσσερις αποβολές στο παιχνίδι

Published

on

Παλικαρίσια εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ΑΕ Βοτανικού με 1-2 επί της Πεύκης που παρουσιάστηκε νωθρή και ασύνδετη, που έχασε και πέναλτι για να σώσει την παρτίδα.

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τέσσερις αποβολές, δύο για κάθε ομάδα- και τη θλάση που έπαθε στο 50 ο βοηθός διαιτητή Μπάστας που αποχώρησε και το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους δύο από τους τρεις διαιτητές.

Ο Βοτανικός προηγήθηκε μόλις στο 3΄ όταν από δεξιά εκτελέστηκε φάουλ και ο Ντιντίφας με γυριστή κεφαλιά μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό από λάθος της άμυνας της Πεύκης ο Σκαρλάτος έφυγε μόνος αλλά τελευταία στιγμή τον πρόλαβε με έξοδο ο Καραγιώργος και έσωσε από βέβαιο γκολ.

Στο 12΄ο Μαρκομιχάλης εκτέλεσε φάουλ και απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Τσαλίκης. Στην εκτέλεση του κόρνερ κοντινό πλασέ του Σακελαρίου έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος ο Κατσούδας.

Στο 24΄ο Παντελής ήταν ο πρώτος παίκτης που πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια καθώς είδε δεύτερη κίτρινη ( έπιασε τη μπάλα με το χέρι).

Στο 57΄από λάθος της αμύνης της Πεύκης ο Σκαρλάτος μόνος με το τέρμα πλάσαρε απελπιστικά άουτ.

Στο 60΄αποβλήθηκε ο Πιτέλης των γηπεδούχων για παρατεταμένη διαμαρτυρία στον διαιτητή. Ο κ Μάνθος αρχικά του έκανε παρατήρηση, στη συνέχεια του έδειξε κίτρινη και ακολούθως τον απέβαλλε.

Στο 61΄ο Σακελλαρίου έφυγε μόνος στην αντίπαλη περιοχή και ισοφάρισε σε 1-1.

Από το σημείο αυτό και μετά η Πεύκη πίεζε μεν αλλά η άμυνα πίσω ήταν εκτεθειμένη στις αντεπιθέσεις των φιλοξενουμένων.

Στο 70΄ο Σπυρόπουλος δεν τα κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στο Βοτανικό κάτι που έκανε ο Καράτι στο 75΄που έφυγε μόνος σε ξαφνική αντεπίθεση και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Στο 83΄ο Μαρκομιχάλης έκανε σκληρό φάουλ με αγκωνιά στον Καράτι. Ο Μάνθος του χαρίστηκε και του έδειξε κίτρινη κάρτα. Ο αμυντικός μέσος της Πεύκης συνέχισε να διαμαρτύρεται με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα.

Στο 85΄ο Σακελλαρίου ανατράπηκε στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε στο 87΄ο Ρόκο που έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, σπαταλώντας την μεγαλύτερη ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Μπέρμπερι γιατί κτύπησε αντίπαλο.

Άριστος ο διαιτητής Μάνθος και οι βοηθοί Γκαβέρας και Μπάστας.

ΠΕΥΚΗ: Καραγιώργος, Κωστάκης, Αλεβίζος, Ψιλούδης, Πιτέλης, Οικονομέας (46΄Μάνγκαν, 84 λ.τρ Ριζόπουλος), Κάρμας (23΄Ετόκα), Καραμπέτσος, Ρόκο, Μαρκομιχάλης, Σακελλαρίου.

ΑΕ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ: Τσαλίκης, Κασαπάκης, Κωστούλας, Ρουσσάς, Κατσούδας, Μινασιάν, Παντελής, Παπαδάκης, Σκαρλάτος (66΄Σπυρόπουλος), Καράτι (88΄Μπέρμπερι), Ντιντίφας( 66΄Ντάμας).

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply