Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τούρμπο ο Φοίνικας Περιστερίου, 4-0 εκτός τα Πετράλωνα

Published

on

Κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση ο Φοίνικας Περιστερίου επικράτησε εκτός έδρας επί των Πετραλώνων με το εμφατικό 4-0 και συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία.

Εφτασε έτσι τους 23 βαθμούς και παραμένει στη 2η θέση, ενώ τα Πετράλωνα έμειναν στους 8.

Οι παίχτες του Στάθη Πανακούλια έφτασαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμη μεγαλύτερο σκορ, αφού μεταξύ άλλων είχαν και 4 δοκάρια (Μάζης, Στάθης, Χαλικιάς και Καλύβας) !

Στο 42′ ο Διονάτος έκανε το 0-1, με τον Καλύβά στο 58′ να πετυχαίνει το 0-2. Στο 65′ τα Πετράλωνα έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Κόλλια με 2η κίτρινη κάρτα, και στο 67′  ο Διονάτος  το 0-3. Στο 73′ τα Πετράλωνα κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Παπαδιώτης απέκρουσε την εκτέλεση του Ντανίκα.  Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Μαγαλιός με τρομερό σουτ στο 80′.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Σέργης, Καπελάκης (46′ Κακάζης), Πυλαρινός, Σωτηρίου, Βολικάκης, Μαγαλιός, Ηλιόπουλος (87′ Δρυμωνίτης), Κόλλιας, Βολονάκης (70′ Δούρος), Φιλιππάτος, Ντανίκας (78′ Θεοδώρου).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαδιώτης, Μίλε (66′ Παπανικολάου), Μαγαλιός, Ανδριανάκος (66′ Σταμάτης), Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς, Δήμος, Μάζης (74′ Κούτρης), Καλύβας (66′ Καραλής), Διονάτος (87′ Ρηγούτσος).