Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Το άστρο..είχε ο Παλληνιακός

Published

on

Πανηγυρική πρόκριση στους τέσσερις του κυπέλλου για τον Παλληνιακό που επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Βάρης.

Ο Παλληνιακός από την αρχή έδειξε ότι ήθελε όσο τίποτε άλλο αυτή τη νίκη και την πρόκριση. Άλλωστε, προερχόταν από ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και ο εγωισμός των παικτών του ήταν πληγωμένος. Μπήκαν λοιπόν δυνατά και είχαν πάθος και όρεξη. Παρ’ όλα αυτά, το γκολ δεν ήρθε.

Στην επανάληψη όμως, οι Παλληνιώτες πήραν αυτό που ξεκάθαρα δικαιούνταν από την αναμέτρηση. Ο Ντρένοβα στο 60’ με μια βολίδα έξω από την περιοχή ήταν ο ποδοσφαιριστής που έλυσε τον γρίφο για τους γηπεδούχους, στέλνοντας την μπάλα να καρφωθεί στο γάμα του αντίπαλου πορτιέρο και όλη την οικογένεια του Παλληνιακού να ξεσπά σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν και ο πρωταγωνιστής του δεύτερου τέρματος στο 90’ όταν με εντυπωσιακή του ατομική προσπάθεια από τα αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και την κατάλληλη στιγμή σέρβιρε στον Μπερτσιά, που απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα βρήκε δίχτυα, κάνοντας το 2-0 και ξορκίζοντας και την γκίνια του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο δαιμόνιος φορ του Παλληνιακού είχε και τέσσερα (!!!) δοκάρια σήμερα.

Το 2-0 σε εκείνο το σημείο του ματς «έσβησε» κάθε ελπίδα που είχαν οι φιλοξενούμενοι για να επιστρέψουν στο παιχνίδι και απλά όλοι περίμεναν να ολοκληρωθούν οι καθυστερήσεις για να πανηγυρίσουν σαν τρελοί μια σπουδαία πρόκριση!

Διαιτητής ήταν ο Παπαδόπουλος, με βοηθούς τους Τζάλα και Ντόστη.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Ρακιντζόπουλος, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Δημητρακάκης, Κούνας, Πάσσαρης, Ντρένοβα, Μπερτσιάς, Κοβάνης (85′ Καστής)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μαρινάκης, Κόζης, Καμπάσης, Πλίτσης, Σκουρλής, Στρατής, Συμεωνίδης (46′ Μελαμπιανάκης), Παπαδημητρόπουλος (66′ Ψυχογυιός), Κάρδαρης, Ζώνας, Λαναράς

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply