Connect with us

stoplekto

Το αήττητο του Μιχάλη Κάτσικα

Published

on

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος που ο Αστέρας Βάρης δεν έχασε σε αγώνα πρωταθλήματος. Ο έμπειρος τεχνικός Μιχάλης Κάτσικας εξηγεί.

-Τι σημαίνει για σένα και την ομάδα ένας χρόνος χωρίς ήττα;

-Η τελευταία ήττα μας ήταν στο Λαύριο με τον Παλλαυρεωτικό. Το αήττητο σερί αποτελεί το επιστέγασμα της δουλειάς που γίνεται καθημερινά στο Χέρωμα της Βάρης. Για εμάς αυτό μεταφράζεται σε πάρα πολλή δουλειά και πάθος. Σημαίνει ο ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, ωστόσο έχουμε ακόμα μέλλον μπροστά μας για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Τα νούμερα είναι θετικά. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο μυαλό, μέχρι να κατακτήσουμε τους στόχους μας.


-Υπάρχει μυστικό για την αήττητη πορεία έως τώρα;

-Το μυστικό είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλη επιθυμία και πολύ μεγάλο πάθος. Όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν γύρω μας, είναι σημαντικοί. Είμαστε ενωμένοι με έναν κοινό στόχο. Παίκτες-τεχνικό τιμ- διοίκηση, ο καθένας από τη δική του μεριά βοηθάει για να επιτευχθεί ο στόχος μας και ο σκοπός μας. Είναι συλλογική η δουλειά. Είμαστε οικογένεια σφικτή και αγαπημένη. Σεβόμενοι ο ένας τον άλλον και αλληλοβοηθούμενοι. Αυτό είναι το μυστικό.

-Πως αισθάνεσαι για τα αποτελέσματα της δουλείας σου;

-Τα αποτελέσματα είναι θετικά, αλλά όμως δεν σημαίνουν τίποτα αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Μπορεί να είμαστε την κορυφή, όμως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε  για να έχουν νόημα όλα αυτά, όταν τον Μάιο πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επαναφορά μας στη Γ΄ Εθνική. Έως τότε, όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά, για να μπορέσει ο Αστέρας να πετύχει τους στόχους του.

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
athlorama.blogspot.com