Connect with us

slideshow

Το Αιγάλεω επεισοδιακά στο θρόνο του (video)

Νίκησε 1-0 την Κηφισιά- 25λπετη διακοπή από εισβολή οπαδών

Published

on

Υποβιβάστηκε πριν από μερικά χρόνια ωστόσο φέτος έδειξε ότι ήταν η ιδανική χρονιά για να επιστρέψει στην Γ’ Εθνική. Ο λόγος για το Αιγάλεω το οποίο νίκησε την Κηφισιά με 1-0 παίρνοντας το… αίμα του πίσω για τον χαμένο τελικό της Νέας Σμύρνης. Οι ”κυανόλευκοι” μπροστά στο κοινό τους το οποίο δημιούργησε ατμόσφαιρα που θα ζήλευαν ομάδες που αγωνίζονται στην Σούπερ Λίγκ, έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το ματς απέναντι σε ένα σύνολο [που με τη σειρά του δεν… κλείστηκε στο… καβούκι του. Πάντως, αρνητική εντύπωση προκάλεσαν, τα όσα διαδραματίστηκαν τη στιγμή που οι γηπεδούχοι πέτυχαν το τέρμα που τους χάρισε τη νίκη στο 74′.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής Βάτσιος (ΣΔ Δυτικής Αττικής) συνέταξε στο φύλλο αγώνος τα εξής: ””Στο 76′ του αγώνα πραγματοποίησα 25λεπτη προσωρινή διακοπή του αγώνα διότι ύστερα από την επίτευξη τέρματος από την ομάδα του Αιγάλεω, οπαδοί της ίδιας ομάδας (περίπου 10) εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να πανηγυρίσουν την επίτευξη του τέρματος. Πέντε περίπου εξ αυτών κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος που βρίσκονταν οι οπαδοί της ομάδας ‘ΑΟΚ Ελπιδοφόρος’ και ένας εξ αυτών έβγαλε το σημαιάκι του κόρνερ και επιχείρησε να χτυπήσει οπαδούς του ΑΟΚ Ελπιδοφόρου που βρίσκονταν στις κερκίδες τους.

Επίσης, στο ανωτέρω χρονικό σημείο ο εκπρόσωπος της ομάδας Αιγάλεω, κ. Λαγογιάννης Βασίλης, εισήλθε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών εντός αγωνιστικού χώρου και λάκτισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (σ.σ. τον Κορακάκη) στην κοιλιακή του χώρα, δίχως να τον τραυματίσει. Κατόπιν τούτου, τον απομάκρυνα από τον αγωνιστικό χώρο. Λόγω του ότι στον αγωνιστικό χώρο είχαν εισέλθει οπαδοί της ομάδας ‘Αιγάλεω’ και παρέμεναν στο σημείο εισόδου-εξόδου (φυσούνα) των αποδυτηρίων με τον αγωνιστικό χώρο και κατόπιν συνεννόησης με τον επικεφαλής της αστυνομίας, κ. Μπουράνη Χρήστο, ζήτησα να έλθει διμοιρία των ΜΑΤ με σκοπό να τους απομακρύνει και να μας εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή για τη συνέχιση του αγώνα. Υστερα από 23 λεπτά, η διμοιρία προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο και με την προτροπή του προέδρου της ομάδας ‘Αιγάλεω’, κ. Γιανναράκη Γεώργιου, απομάκρυνε τους ανωτέρω οπαδούς, μας εγγυήθηκαν για τα συνέχιση του αγώνα και κατόπιν τούτου είχαμε τη συνέχιση του αγώνα, όπου είχε διανύσει προσωρινά”.

 

Στο αγωνιστικό μέρος, το α’ ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Οι Κηφισιώτες θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στο γκολ στο 22′ όμως η κεφαλιά του Βέρμπη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κουρεπίνη. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι άρχιζαν να αυξάνουν την πιεση τους όσο περνούσαν τα λεπτά. Η πίεση αυτή απέφερε καρπούς στο 74′ οταν ο Δουκάκης με ωραίο πλασέ πέτυχε το τέρμα που χάρισε τον τίτλο στο ”Σίτυ” για να επακολουθήσουν εκτεταμένα επεισόδια.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Κουρεπίνης, Παπουτσής, Κουτσοδήμος (58′ Πολυκρέτης), Ποστόλης, Σαραντάκης (64′ Καμπόλης), Κουμπούλης, Δουκάκης, Τζανετάκος, Μακρής (88′ Στριμμένος), Τουρνάς, Βουτυράς

ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Κόλιας, Στασινός, Καραμπάς, Τεγούσης, Χέλης (88′ Γεωργακόπουλος), Κορακάκης, Χίσο, Παπαδόπουλος (59′ λ. τρ. Παπάζογλου), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Κάρος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply