Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Το αντίο και το ευχαριστώ του Λάκη Δάκουρα

Published

on

Την απόφαση του να αποσυρθεί από το σώμα των παρατηρητών ανακοίνωσε ο γνωστός παρατηρητής Λάκης Δάκουρας, ο οποίος κατά γενική ομολογία ήταν ένας από τους καλύτερους παρατηρητές.

Παράλληλα, θέλησε να ευχαριστήσει την ΕΠΣΑ για τον ορισμό του στον τελικό του κυπέλλου.

Αναλυτικά η δήλωση του…

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκαναν να είμαι παρατηρητής στον τελικό τον πρόεδρο κύριο Δημητρίου τον κύριο Λαδά και τον κύριο Ρούσσο καθώς και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης. Στην πιο σημαντική γιορτή της Ένωσης να συμμετέχω και εγώ μαζί με τον συνάδελφο παρατηρητή και φίλο Χρήστο Λυμπέρη. Ήταν κάτι που μου έλειπε, το περίμενα, το ήθελα και έγινε.

Όλα τα ταξίδια όμως έχουν ένα τέλος. Το δικό μου είναι ευχάριστο και αληθινό. Φεύγω χορτάτος με ήσυχη τη συνείδησή μου. Προσφερα αυτά που μπορούσα και με ισονομία απέναντι στις ομάδες. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου παρατηρητές, τους γιατρούς, τους δημοσιογράφους και για το τέλος τους πιο αδικημένος στο ποδόσφαιρο τους διαιτητές οι οποίοι είναι αξιόλογοι και μορφωμένα παιδιά.

Φίλοι παράγοντες δείτε το κάθε παιχνίδι σα γιορτή. Μην ασχολείστε με διαιτητές – αντιπάλους. Κάντε το χόμπι σας και ευχαριστηθείτε. Σας έχει ανάγκη το άθλημα. Μην τον δηλητηριάζετε.

Καλή δύναμη σε όλους και σας ευχαριστώ

Advertisement