Connect with us

stoplekto

Το αντίο του Βασίλη Μονεμβασίτη στην Κ19 του Αιγάλεω και το ευχαριστώ του στην οικογένεια Παλτόγλου

Published

on

Με την ακόλουθη ανάρτηση ο πολύπειρος παράγοντας Βασίλης Μονεμβασίτης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την θέση του γενικού αρχηγού της Κ19 του Αιγάλεω.

 

Αναλυτικά…

 

Μετά από 8 χρόνια συνολικά στις ακαδημίες του ΑΙΓΑΛΕΩ (με προεδρο Αντώνη Τιρτιρακη,ενα μεγαλο ευχαριστω)ξεκινώντας από το μηδέν εκ των οποίων τα 4 τελευταία χρόνια στην ΠΑΕ Αιγάλεω 1931- Egaleo F.C. με προεδρο Giannis Paltoglou -Άρη Παλτογλου έφτασε στο τέλος αυτό το υπέροχο ταξίδι…..

Μια ομάδα με τεράστια ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου και που αγάπησα από μικρό παιδί σαν φίλαθλος πρωτίστως.

Ο κόσμος του ΑΙΓΑΛΕΩ ξέρει το πως λειτουργούσα σαν γενικός αρχηγος στο τμήμα νέων της Κ-19 ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ κάνοντας όλα αυτά τα νέα παιδιά να αγαπήσουν την φανέλα πρώτα και να μάθουν την ιστορία της και μετά να γίνουν οικογένεια και να λειτουργήσουν στα πρότυπα της αντρικής ομάδας στην οργάνωση.

Φεύγοντας θα αφήσουμε με τον coach-φίλο Stauros Bairamis των οποιο ευχαριστω για την αψογη συνεργασια αυτα τα 4 χρονια υστερα απο αμετρητες ωρες στο γηπεδο παρακαταθήκη 2 πρωταθλήματα Ελλάδος νέων στην F.L και στην S.L 2

Μια παρακαταθήκη που αγκάλιασαν ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι του ΑΙΓΑΛΕΩ χαρίζοντας τους υπερηφάνεια γιαυτη την ομαδα δηλώνοντας παρών στον τελικο στην Καλλιθέα με αντίπαλο την Κηφισσια(1-2) κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Ευχαριστώ τον προεδρο του ερασιτεχνη και αντιπροεδρο της ΠΑΕ Αντώνης Τιρτιράκης για την συνολική του στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

Τον διευθυντή της ΠΑΕ Apostolidis Christos και την Toula Mosxou για την στήριξη τους στην γραμματειακή υποστήριξη βοηθώντας με την εμπειρία τους και την γνώση τους.

Τον πετρος κωνσταντινιδης γεν.αρχηγο της αντρικής ομάδας για την άψογη συνεργασία μας,όπως και τον Γιώργος Μαργαρώνης από την αντρική ομάδα και τον Jose Papalas για τις χορηγίες του στις εμφανίσεις μας που ποτέ δεν αρνήθηκε να μας βοηθησει

Τους φροντιστες Γιώργο και Ζώη για την φροντίδα που μας παρείχαν στον ρουχισμό των παικτων της Κ19.

Θα αφήσω προτελευταιους τους μικρούς φιλους-ποδοσφαιριστες της Κ19 που τους έβλεπα σαν παιδιά μου και τους αποκαλούσα “ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ”…Να έχουν καλή σταδιοδρομία ειτε στον χώρο του ποδοσφαίρου ειτε στην προσωπική τους ζωή…ήδη κάποια παιδιά διαπρεπουν σε αντρικές ομαδες εθνικων κατηγοριων που αυτός ήταν και ο στόχος μας…ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΜΟΥ….

Για το τέλος άφησα 2 ξεχωριστούς ανθρώπους ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΡΗ ευχαριστωντας τους ιδιαίτερα για την τιμή που μου έκαναν να είμαι γενικός αρχηγός της Κ19 που ηταν παντα διπλα μου και με στηριζαν σε οτι τους ειχα ζητησει ωστε να λειτουργει το τμημα σε επαγγελματικα πλαισια ,και να ξέρουν ότι η ευγνωμοσύνη, ο σεβασμός,και η αγάπη προς το πρόσωπό τους θα είναι δεδομένη για παντα.

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΠΛΕ…..