Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Το αντίο του Γιώργου Τεννέ στον Ιπποκράτη

Published

on

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό, ο γκολκίπερ του Ιπποκράτη Γιώργος Τεννές ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον σύλλογο.

Αναλυτικά…

 

Σήμερα κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο για μένα. Μετά από πέντε υπέροχα χρόνια αποχωρώ από την ομάδα που αγωνιστικά με αγάπη και προσήλωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια και που μαζί καταφέραμε να πάμε την ομάδα στην Β κατηγορία και να την εδραιώσουμε εκεί. Είχα την τύχη να συνεργαστώ με πολύ καλούς προπονητές και παίκτες που τους χαρακτήριζε το ήθος. Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι οι φιλίες που δημιουργούνται και εγώ στον Ιπποκράτη έκανα πολύ δυνατές φιλίες.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην κρυφή δύναμη της ομάδας τον Fotis Dimitrakopoulos,είναι ένα κόσμημα για αυτήν αλλά και για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω τους πρόεδρος Dionisis Gerontis και Manolis Rakintzakis που ήταν πάντα δίπλα μας και φρόντιζαν να μην μας λείψει τίποτα.Φεύγω λοιπόν γεμάτος γνωρίζοντας ότι οι κόποι και οι θυσίες μου δεν πήγαν χαμένοι αλλά άφησα και εγώ το αποτύπωμα μου. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα!!

VAMOSS Α.Σ. Ιπποκράτης Soccer Evolution Club!!