Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Το “αντίο” του Κώστα Λαζάρου στον Ερμή Κορυδαλλού

Published

on

Μετά και την ανακοίνωση του Ερμή Κορυδαλλού για την πρόσληψη του νέου προπονητή Νίκου Μανικιώτη, ο μέχρι πρότινος τεχνικός του συλλόγου Κώστας Λαζάρου, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην άνοδο της ομάδας  στην Α’ Πειραιά, προχώρησε στην παρακάτω δημοσίευση:

“Ένας απόλυτα πετυχημένος κύκλος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, αφού η ομάδα πέτυχε τον σκοπό της, κατακτώντας το Πρωτάθλημα ΑΗΤΗΤΗ, έχοντας την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση!
Ο Ερμής Κορυδαλλού επέστρεψε στην Α’ κατηγορία Πειραιά!
Συγχαρητήρια πρώτα από όλα σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι ως ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της φετινής επιτυχίας, είχαν εξαιρετική συμπεριφορά, έπαιξαν όμορφο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο και καταξίωσαν την ομάδα στις συνειδήσεις των φιλάθλων! Είμαι ευγνώμων προς όλους για την πολύ καλή αύρα των αποδυτηρίων και την οικογενειακή ατμόσφαιρα, κάτι που αποτέλεσε βαρόμετρο στην πορεία της ομάδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνεργάτη μου (και παίκτη παράλληλα) Γιώργο Μούτσα, στον πατέρα των αποδυτηρίων κ. Τέλη Λύρο, στον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Αποστόλη Τσιριωτάκη και βεβαίως στον αφανή «Ευεργέτη» του Ερμή κ. Θοδωρή Νικολάου, που στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια!
Η ομάδα ολοκληρώνοντας την σεζόν έχει τις βάσεις για μια καλή πορεία στην Α’ κατηγορία. Αισθάνομαι πλέον ότι ανήκω κι εγώ στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Ερμή και βέβαια αποτελώ μέρος της ιστορίας του. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Αποστόλη Τσιριωτάκη για την προσπάθεια που έκανε για την συνέχιση της συνεργασίας μας, όμως αποχώρησα όπως είχα προαναγγείλει, έχοντας αποκομίσει όμορφες μνήμες και νέους φίλους!
Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή επιτυχία στον νέο προπονητή του Ερμή Νίκο Μανικιώτη”.