Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Το αντίο του Σάκη Αναστασόπουλου στον Ηρακλή Περιστερίου

Published

on

Την αποχώρηση του από τον Ηρακλή Περιστερίου ανακοίνωσε ο Σάκης Αναστασόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωση του…

Δε θα συνεχίσω στη Κ18 για λόγω προσωπικούς κ οικογενειακούς. Ευχαριστώ τη διοίκηση και πάνω από όλα αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα για τη λειτουργία τη Ακαδημίας, τους κύριους Φιλιππάκη, Βαρδαραμάτο και Μίλτο Κούτρη, καθώς και τους γενικούς αρχηγούς Νίκο Μουντζούρη και Παναγιώτη Κολώτση.

Ανέλαβα το Σεπτέμβριο μια Ακαδημία με 90 παιδιά και ο σύλλογος έχει τώρα 135. Επίσης οργανώσαμε τμήματα Κ6 Κ8 και Κ10. Μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του Τάσου Μανεσιώτη στο Κ12 είχαμε 30 παιδιά και 2 τμήματα. Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια συμμετείχε η Ακαδημία με 3 τμήματα σε τουρνουά εκτός Περιστερίου με μεγάλη επιτυχία και χαρά από τα παιδιά και τους γονείς για το πως πέρασαν και τα μηνύματα τους.

Επίσης μου ανατεθηκε η πρώτη ομάδα,την οποία υπηρέτησα σαν ποδοσφαιριστής για 12 χρόνια, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος με στόχο τη συμμετοχή στα μπαράζ και το μάζεμα της παρόλο τα προβλήματα που υπήρχαν, πράγμα που έγινε.

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς για τη συνεργασία την οποία είχαμε. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους με υγεία. Εις το επανιδείν.