Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το αντίο του Στέλιου Σκυριώτη…

Published

on

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Στέλιος Σκυριώτης.

Ο εξαιρετικός γκολκίπερ, που εκτός από την δεδομένη ποδοσφαιρική ικανότητα του ξεχώρισε και για το ήθος του, αγωνίστηκε φέτος με τη φανέλα του Χαϊδαρίου.

Με την ακόλουθη δήλωση του επισημοποίησε το τέλος της καριέρας του. Ας δούμε τι είπε…

Ήρθε η στιγμή λοιπόν.
Πέρασαν εικοσιπέντε χρόνια από τότε που μπήκα πρώτη φορά σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.Σήμερα στα 35 μου πλέον δεν ανακοινώνω το τέλος,γιατί για εμένα το ποδόσφαιρο δεν γίνεται να σταματήσει ,δεν μπορεί να βγει απ´το μυαλό μου ,γιατί είμαι σίγουρος οτι ακόμα και στα 100 να φτάσω έστω και νοερά εγώ θα παίζω ποδόσφαιρο .
Για εμένα είναι το καλύτερο σχολείο. Μου δίδαξε αρχές που θα με συνοδεύουν πάντα , όπως να μην ξεχωρίζω τους ανθρώπους από την εθνικότητα,το χρώμα ή τον τραπεζικό του λογαριασμό .Μου δίδαξε τη σημασία της συνεργασίας ,της ευθύνης,της αλληλεγγύης και του σεβασμού .
Όσες λέξεις και αν ξοδέψω δεν θα μπορέσω ποτέ να εκφράσω με λόγια αυτό το ταξίδι που έζησα μέσα στα αποδυτήρια και στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια. Νίκησα,έχασα,έπεσα,σηκώθηκα,αδίκησα, αδικήθηκα,έκλαψα,γέλασα.
Με όλα αυτά οδηγό και επειδή δεν μπορώ να μείνω μακριά από τον χώρο ,ειδικά όταν τον έχω αγαπήσει τόσο και είναι η ζωή μου, είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα,που έχει ήδη έχει γίνει, την προπονητική τερματοφυλάκων .
Ευλογημένος πλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου,προπονητές, προέδρους,φροντιστές,γιατρούς και φυσικοθεραπευτές που συνεργάστηκα. Τον Αθλητικός Όμιλος Χαϊδαρίου 1937 Official που μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω και να αποχωρήσω από την ενεργό δράση . Μα πάνω απ´όλα την οικογένεια μου για την στήριξη και την υπομονή που μου έδειχνε πάντα.
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…