Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το αντίο των Αγίων Αναργύρων στον Χρήστο Πιπίνη

Published

on

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΓΣ Αγίων Αναργύρων ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Πιπίνη και τον Γενικό αρχηγό Νότη Μαχαίρα.

Αναλυτικά…

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των Αγίων Αναργύρων έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Πιπίνη.
Η ανακοίνωση…
<< Η διοίκηση του ΓΣ Αγίων Αναργύρων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Πιπίνη.
Ο Χρήστος αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο για οικογενειακούς λόγους, και η διοίκηση σεβάστηκε απόλυτα την επιθυμία του.
Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας που μια τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα όπως ο Χρήστος Πιπίνης πέρασε τα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας του σαν ποδοσφαιριστής αλλά και τα δύο πρώτα χρόνια της προπονητικής του καριέρας στην ομάδα μας. Η συμβολή του στην ανάπτυξη των νέων ποδοσφαιριστών του συλλόγου μας είναι ανεκτίμητη, και φεύγει σαν φίλος. Δεν λέμε αντίο, αλλά στο επανιδείν, αφού η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν.
Επίσης ανακοινώνουμε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Γενικό αρχηγό Νότη Μαχαίρα, μέσα σε απόλυτα φιλικό κλίμα. Ο Νότης υπηρέτησε την ομάδα μας τα δύο τελευταία χρόνια με αφοσίωση, και οι συμβουλές του στα νέα παιδιά της ομάδας ήταν πολύτιμες για την σωστή ανάπτυξη τους. Η διοίκηση της ομάδας μας και προσωπικά ο Βασίλης Δακτυλίδης, τον ευχαριστούν θερμά για όλα. Θα παραμείνει για πάντα φίλος…>>