Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το βιολί της η Ελπίδα, 2-1 τον Ηφαιστο

Published

on

 Πιο ουσιαστική η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων πήρε σημαντική νίκη επί του Ηφαιστου Περιστερίου με 2-1 και συνέχισε την τρελή πορεία της.

Το πάθος, η δύναμη και τα δυνατά μαρκαρίσματα ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία σε έναν αγώνα όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς, ,αλλά οι γηπεδούχοι είχαν την ουσία και έφτασαν έτσι στη νίκη.

Ο Ηφαιστος μπήκε πιο δυνατά και στο 16΄ο Κούστας δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Φανουργιάκη που απέκρουσε με τα πόδια. Στο 23΄ο Τουρτούλλι από πολύ καλή θέση δεν έπιασε το σουτ όπως έπρεπε με τον Φανουργιάκη να μπλοκάρει, ενώ στο 36΄ο Ηφαιστος είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του όταν ο Κιάφα από την μικρή περιοχή σούταρε αλλά και πάλι ο Φανουργιάκης απέκρουσε εκπληκτικά. Κάπου εκεί μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, όταν στο 38΄ο Ρίζος από δεξιά βρήκε τον Γεωργακόπουλο που με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0.

Με το ξεκίν ημα του 2ου μέρους στο 52΄ο Νταφόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται πως ο σκόρερ έφυγε από θέση οφσάιντ. Ο Ηφαιστος αντέδρασε άμεσα και μείωσε το σκορ στο 57΄όταν ο Κοτούλιας εκτέλεσε φάουλ, ο Φανουργιάκης απέκρουσε, αλλά ο Βλαχόπουλος που ακολουθούσε τη φάση με έξυπνο πλασέ έκανε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στη συν’εχεια αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την εξαιρετική αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων. Καλύτεη στιγμή τους το σουτ του Τσοπανάκου στο 76΄που πέρασε μόλις άουτ.

ΕΛΠΊΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Φανουργιάκης, Κουρέας (90΄Μαυρογιάννης), Λάνη, Δαούτης, Παππάς, Δούκας, Παρασκευόπουλος (69΄λ.τ. Αδαμόπουλος), Νταφόπουλος (80΄Ντέντια), Ντερτινής, Ρίζος (90΄Φούντας), Γεωργακόπουλος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ: Αλευρής, Βλαχόπουλος, Κοτούλιας, Γάλλιος (8΄λ.τ. Μπαλαρίνης), Κουρούμα, Λάππας, Τουρτούλλι (46΄Σπανουδάκης), Λιούκας (83΄Μαστροκώστας), Κούστας, Τσοπανάκος, Κιάφα.