Connect with us

6ος Όμιλος

Το… βιολί της η ΕΠΟ…

Published

on

Κακό μπελά έχει βρει ο Αιολικός με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που συνεχίζει να μεροληπτεί υπέρ των αντιπάλων του. Τελευταία απόφαση, η αλλαγή της ημέρας έναρξης του αγώνα με αντίπαλο τον Αήττητο Σπάτων, που ορίστηκε για τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος ή επειδή, τέλος πάντων, ο Αήττητος επιθυμεί να γλιτώσει τη διαμονή στο νησί της Λέσβου.

Είναι προφανές, ότι ο Αιολικός δεν χαίρει της εκτίμησης εντός της ΕΠΟ, μετά την απόφασή του να κινηθεί κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής το καλοκαίρι για τη μη άνοδό του στη Football League, με αποτέλεσμα να τον «χτυπάει» σε κάθε ευκαιρία.

Για να μη δημιουργούνται παρερμηνείες, ο Αιολικός είχε ζητήσει πριν κάποιες εβδομάδες να παίξει Δευτέρα με την Κόρινθο, γιατί λίγες μέρες πριν, την Πέμπτη, αγωνιζόταν στο Κύπελλο Ελλάδας με τη Λαμία και χρειαζόταν μια μέρα παραπάνω με ενδιάμεσο ταξίδι. Ο Αήττητος Σπάτων τι επικαλείται για να παίξει Δευτέρα; Ότι δεν θέλει να έρθει από το Σάββατο και να πληρώσει ξενοδοχείο; Ή ότι θέλει να ταξιδέψει αυθημερόν;

Η αστειότητα της ΕΠΟ ξεφεύγει από τα όρια, καταστρατηγώντας κάθε έννοια ισονομίας. Κι αυτό γιατί ουσιαστικά βάζει τον Αιολικό να παίξει τρία ματς μέσα σε ελάχιστες ώρες! Άκουσον άκουσον! Δευτέρα (2/12) με Κιθαιρώνα στα Λεύκτρα, Πέμπτη (5/12) με Λαμία στο Κύπελλο και Κυριακή (8/12) με ΑΕΚ Τρίπολης στην Αρκαδία! Και όλα αυτά, επειδή ένας Αήττητος δεν γουστάρει να έρθει να παίξει Κυριακή στη Μυτιλήνη, όπως έκανε και ο Παλληνιακός στην πρεμιέρα ή η Ρόδος πριν 10 μέρες.

Η διοίκηση του Αιολικού δεν συναίνεσε στο αίτημα της ομάδας των Σπάτων, παρ’ όλα αυτά η ΕΠΟ έχει ορίσει ήδη το ματς για Δευτέρα (2/12) και μάλιστα στις 4 το απόγευμα. Ως εκ τούτου η ομάδα της Μυτιλήνης απέστειλε νέα επιστολή προς την Ομοσπονδία, στην οποία διαμαρτύρεται για όσα μεθοδεύονται ξανά εις βάρος της.

Πηγή – sportlesvos.gr