Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το βιολί του ο Αστέρας Καισαριανής, 1-0 τον Κένταυρο Βριλησσίων

Published

on

Σε ένα δυνατό ματς με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, ο Αστέρας Καισαριανής επικράτησε επί του Κενταύρου Βριλησσίων με 1-0.

Έφτασε έτσι τους 79 βαθμούς, ενώ ο Κένταυρος έμεινε στην 2η θέση με 55 βαθμούς.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αστέρας πέτυχε την 15η (!!!) συνεχόμενη νίκη του, αφού μετά την ήττα του πρώτου γύρου από τον Κένταυρο έχει μόνο νίκες!!!

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι παίχτες του Κενταύρου παρατάχθηκαν στο γήπεδο και έκαναν το γνωστό Πασίγιο χειροκροτώντας τους πρωταθλητές, ενώ τους πρόσφεραν και ανθοδέσμη.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 83′ με κεφαλιά ο συνήθης ύποπτος Σταμάτης Σαπαλίδης, φτάνοντας τον εκπληκτικό αριθμό των 38 γκολ στο πρωτάθλημα!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Φουτράκης, Καρδαρης, Λεβέντης Πάλμος (46′ Μουσταφίδης), Μαραγκουδάκης, Γεραγωτέλλης, Κραψίτης (70′ Σμυρνάκης), Σταμούλης (46′ Κουκοβίνης), Παληγεώργος (75′ Ψαραδέλης), Ζέλο (46 Ραχίμ), Σαπαλίδης.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΊΩΝ (Κώστας Ρούπτσος): Μαρκής, Σασχανίδης, Χαλκιόπουλος (63′ Φελέκης), Μπούρης, Λιαπίδης, Κεραμάς, Τσαντήλας (85′ Μανίκας), Κερασίδης (85′ Μιχαλόπουλος, Γεωργουδάκης (26′ Καβαλλάρης), Νιτσάκης, Αλεξανδράκης.