Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το δικό του ιατρείο ετοιμάζει ο Ήφαιστος Περιστερίου

Published

on

Ένα χώρο όπου οι παίκτες του Ηφαίστου θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώνουν και να γυμνάζονται ετοιμάζει η διοίκηση στην έδρα της ομάδας, το γήπεδο Ηφαίστου. Ο Άρης Δημοθεώδορος και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να ανοίξουν αυτό το ιατρείο που αποτελεί πρωτοποριακή κίνηση για ομάδας της Αθηναϊκής κατηγορίας και ειδικά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο χώρος θα απαρτίζεται και από όργανα γυμναστικής ενώ το ρόλο του φυσιοθεραπευτή θα έχει ο νεαρός τεχνικός του συλλόγου, Θοδωρής Τρανός, ο οποίος είναι πτυχιούχος σε αυτή την ειδικότητα. Παρόμοιο ιατρείο-γυμναστήριο έχει και ο Πανερυθραϊκός, άλλο ένα σωματείο της ΕΠΣΑ.

Περαστικά στον Δημήτρη Μαυρίκο 

Από την άλλη πλευρά, οι ερυθρόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση στήριξης για τον βοηθό προπονητή της πρώτης ομάδας αλλά και τεχνικό στην υποδομές, Δημήτρη Μαυρίκο, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο του την Τετάρτη μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας. Αναλυτικά:

Ο Ήφαιστος Περιστερίου και το Δ.Σ. εύχεται στον προπονητή Μαυρίκο Δημήτρη, κατά κόσμο Ser Μαυρίκο, γρήγορη ανάρρωση και αποκατάσταση στην επέμβαση του.
Από την 1η Ορθοπεδική Πτέρυγα του Γεννηματά του 2ου κτιρίου και του 251 δωματίου θα βγει ο νέος Robocop. Σου ευχόμαστε περαστικά και σύντομα πάλι κοντά μας Ser Μαυρίκο.