Connect with us

stoplekto

Το ενδιαφέρον στο ντέρμπι κορυφής Αετού – ΑΠΟ Κερατσίνι

Published

on

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Αετό και το Κερατσίνι διεξάγεται αύριο στις 15.30 στο γήπεδο Κορυδαλλού. Ένα παιχνίδι που θέλουν και οι δυο ομάδες οπωσδήποτε για να αποκτήσουν πλεονέκτημα όσον αφορά την πρώτη θέση.

Ο Αετός που έχει το αβαντάζ της έδρας αλλά και το γεγονός ότι είναι και δυο βαθμούς μπροστά . Για το αυριανό ντέρμπι ο Παναγιώτης Αγγελάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του .

Για τον μεγάλο αυτό αγώνα ο πρόεδρος του Αετού Δημήτρης Μπούγας δήλωσε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε  ώστε να μπορέσουμε να ξεφύγουμε βαθμολογικά . Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουν. Ευχόμαστε να γίνει ένας πολύ καλός αγώνας μέσα σε αθλητικά πλαίσια και να κερδίσει πάνω από όλα το ποδόσφαιρο »

*Χωρίς προπονητή θα είναι στον πάγκο ο ΑΠΟ Κερατσίνι . Ο Σάκης Δέδες αποχώρησε και οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν έχουν ακόμα καταλήξει για τον αντικαταστάτη του. Έτσι υπηρεσιακός τεχνικός στο αυριανό ντέρμπι θα είναι ο γυμναστής της ομάδας Νίκος Δαλαμπίρας  που έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες και σίγουρα αποκτά πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά κ την απώλεια βαθμών που είχαμε εμείς την προηγούμενη αγωνιστική αλλά κ τις εξελίξεις που σημειώθηκαν στο σύλλογο μεσοβδόμαδα. Θεωρώ όμως ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και στη ζωή μας αλλά και στο ποδόσφαιρο. Έχουμε ένα πρόγραμμα βαρύ με συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα κ κύπελλο και η αρχή είναι αυτό το ματς της Κυριακής στην έδρα του Αετού. Θα το αντιμετωπίσουμε όπως αρμόζει σε μια ομάδα σαν το Κερατσίνι , με σοβαρότητα και σεβασμό προς τον αντίπαλο… ξέρουμε ότι υπάρχει πίεση αλλά όχι μόνο για εμάς! Ο Αετός έχασε από εμάς και  πέρυσι στον τελικό κυπέλλου , και αυτό είναι έξτρα κίνητρο για αυτούς φέτος και  ίσως είναι και  μοναδική ευκαιρία βάση συγκυριών αυτό το ματς για εκείνους να μας κερδίσουν…αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και στις δυνατότητες τους σαν σύνολο.»

  • Από τον αυριανό αγώνα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Αγγελάκης και Σαμλίδης .

 

Τα μέτρα για το αυριανό ντέρμπι  

Στον  αυριανό αγώνα Αετός Κορυδαλλού – ΑΠΟ Κερατσίνι έχουν ληφθεί αστυνομικά μέτρα τάξης.Η Ε/Δ έχει ορίσει τέταρτο διαιτητή τον κ. Ντουμιτρέσκου Ρ., παρατηρητή διαιτησίας τον κ. Ι. Χασάπη, δύο παρατηρητές αγώνα τους κ.κ. Παρακοιλιώτη και Φωκίδη. Κατόπιν  συνεννόησης με την γηπεδούχο ομάδα του Αετού Κορυδαλλού, οι φίλαθλοι του Κερατσινίου θα φιλοξενηθούν στην θύρα 1( μπροστά από  το κυλικείο).Οι φίλαθλοι του Αετού Κορυδαλλού θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 2( πλευρά της Γρ. Λαμπράκη).