Connect with us

6ος Όμιλος

Το “ευχαριστώ” του Αιολικού και κάλεσμα για Αχαρναϊκό!

Published

on

Πολύ καλό το κλίμα στις τάξεις του Αιολικού μετά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα και την καλή αγωνιστική εικόνα με την διοίκηση να ευχαριστεί με ανακοίνωση της όλους όσους έδωσαν το παρών την Τετάρτη στον αγώνα με τον Παλληνιακό και να καλεί όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας την Κυριακή και ώρα 15:30 στο Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης, απέναντι στην ιστορική ομάδα του Αχαρναϊκού, έτσι ώστε να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις. Αναλυτικά:

“Το Δ.Σ. του ΑΙΟΛΙΚΟΥ, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους που την Τετάρτη 9/10/19 και ώρα 13:00, βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης,και στήριξαν την προσπάθεια της ομάδος μας ,στη νίκη επί του Παλληνιακού. Η προσπάθεια της ομάδος μας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, συνεχίζετε την ΚΥΡΙΑΚΗ 13/10/19 στις 15:30 στο γήπεδο της Μυτιλήνης, με αντίπαλο την ομάδα του ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ.

Τώρα οι παίκτες μας, σας έχουν ανάγκη, περισσότερο παρά ποτέ. Η παρουσία σας και η φωνή σας, θα σπρώξει την ομάδα μας στην νίκη.

Οι τιμές εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: Τιμή 7 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ :

1. Γραφεία Αιολικού-Κουντουριώτη 83 –τηλ: 2251054344 ώρες 10:00-14:00

2. Πρακτορείο Υγρών Καυσίμων-ΤΑΚΗ ΤΥΡΟΠΩΛΗ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ- Ε.Βενιζέλου 27Α

3. ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ-Κουντουριώτη 79- Προκυμαία Μυτιλήνης

4. Κυλικείο Γηπέδου Μυτιλήνης

Την ημέρα του αγώνα, στα εκδοτήρια, οι τιμές θα είναι:

 5 ευρώ για ΦΟΙΤΗΤΕΣ και ΑΝΕΡΓΟΥΣ( με επίδειξη φοιτητικού πάσου και ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ σε ισχύ), καθώς και στρατιώτες.

 10 ευρώ για όλες τις θύρες εκτός της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ

 12 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα.

Η είσοδος όλων των Φιλάθλων-Δημοσιογράφων- κατόχων Καρτών Διαρκείας και προσκλήσεων, θα γίνει από την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ του γηπέδου.

Οι πόρτες του Σταδίου θα ανοίξουν 13:45.