Connect with us

5ος Όμιλος

Το “Ευχαριστώ” του ΑΟΑΝ και πληροφορίες για τα διαρκείας

Published

on

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο για την τεράστια ανταπόκριση και τη στήριξη του προς την ομάδα με την αγορά καρτών διαρκείας, καθώς μόλις σε σαράντα οκτώ (48) ώρες από την έναρξη της διάθεσης του έφτασαν τον τριψήφιο αριθμό, ο οποίος διαρκώς μεγαλώνει.
Ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας κατηγορίας VIP-Gold εξαντλήθηκαν.
Λόγω της μεγάλης ζήτησης η οποία υπάρχει και για τις άλλες δύο κατηγορίες Blue και φοιητικό, οι φίλαθλοι οι οποίοι θέλουν να «κλείσουν» τη δική τους θέση στην κερκίδα παρακαλούνται να σπεύσουν στα σημεία πώλησης Ιχθυοπωλείο Κοκολάκη, Cosmos fashion, Μακράκης clean Market, Ammoudi club, Achinos eat&drink by the sand, Ble katsarolakia και Coastal cafeή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 698 6404320 (κ. Γιάννης), ‭697 9011937(κ. Χρήστος) και ‭697 2647197‬(κ. Μάνος).

BLUE EDITION
Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο που είναι περίπου 20 καθώς και όλα τα φιλικά σε αριθμημένη θέση δίπλα στη κεντρική θύρα του γηπέδου.
Τιμή 100€

Φοιτητικό
Περιλαμβάνει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο που είναι περίπου 20 καθώς και όλα τα φιλικά σε αριθμημένη θέση δίπλα στη κεντρική θύρα του γήπεδο. Κατά την αγορά και την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη του φοιτητικού πάσου!
Τιμή 50€

«Τρέλα» για τον ΑΟΑΝ-Μεγάλο ευχαριστώΤο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον…

Gepostet von A.O.Agios Nikolaos (A.O.A.N) am Mittwoch, 17. Juli 2019