Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Το ευχαριστώ του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης στον Αιμιλιάνο Κερτσούκου

Published

on

Με μια πολύ όμορφη ανακοίνωση ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης αποχαιρέτησε τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Αιμιλιάνο Κερτσούκου, που λόγω σπουδών μετακομίζει στην Κομοτηνή.

Αναλυτικά…

Ένας κύκλος κλείνει ένας νέος ανοίγει..
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου θέλουν να ευχαριστήσουν με τις θερμότερες ευχές ,τον ποδοσφαιριστή Αιμιλιάνο Κερτσούκου, για όσα προσέφερε στον σύλλογο από την πρώτη μέρα δημιουργίας του ξεκινώντας από τα μικρότερα τμήματα των ακαδημιών μας και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία και καταξίωση στα επόμενα βήματα του , οντάς δευτεροετής φοιτητής της Νομικής Κομοτηνής την ερχόμενη σεζόν θα μετακινηθεί για να συνεχίσει τις σπουδές του, αφού φέτος και λόγω της πανδημίας κατάφερε και ενίσχυσε τον σύλλογο.
Ο Αιμίλ υπήρξε ο πρώτος ποδοσφαιριστής των ακαδημιών μας που συμμετείχε στην αντρική ομάδα ,σε ηλικία 15 ετών, οντάς βασικό στέλεχος την χρονιά της ανόδου 2017-18 στην Β’ Κατηγορία καθώς και όλο αυτό το διάστημα, ενώ είναι σίγουρο πως θα είχε ένα λαμπρό μέλλον ως ποδοσφαιριστής αν δεν τον κέρδιζε η Νομική επιστήμη.
Όπως και να έχει, όλοι εμείς που μεγαλώσαμε μαζί του είμαστε περήφανοι για την εξέλιξη του και θα τον παρακολουθούμε στα επόμενα βήματα του ενώ είναι και θα παραμείνει πάντα μέλος της οικογενείας του Ατρόμητου.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΙΜΙΛ,
VAMOS ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ!