Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Το ευχαριστώ του Γιώργου Δημητρόπουλου στον Κεραυνό Κερατέας

Published

on

Με μια πολύ όμορφη ανάρτηση ο μέχρι πρότινος προπονητής του Κεραυνού Κερατέας Γιώργος Δημητρόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπου ςτης ομάδας για την συνεργασία.

Αναλυτικά…

Με την παραίτηση του Δ.Σ. του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ένας κύκλος 3 ετών κλείνει. Τρία χρόνια στα οποία όλοι μαζί δουλέψαμε και βελτιώσαμε την ομάδα εν μέσω πανδημίας(2021), κερδίσαμε 1 αήττητο Πρωτάθλημα στην Β’(2022) και την δεύτερη θέση στην Α’(2023) διεκδικώντας μέχρι την τελευταία αγωνιστική το Πρωτάθλημα. Όλοι μαζί οδηγήσαμε ξανά την ομάδα σε μία νικηφόρα δυναμική αντάξια της Ιστορίας του συλλόγου. Συνολικά καταφέραμε σε 61 αγώνες πρωταθλήματος 53 Νίκες, 4 Ισοπαλίες, 4 Ηττες με 169 γκολ ενεργητικό και 39 γκολ παθητικό.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές και τους Ανθρώπους της ομάδας που δούλεψαν μαζί μου στα πρότυπα ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών, τον συνεργάτη μου προπονητή φυσικής κατάστασης καθώς και τους υπέροχους φιλάθλους μας. Και ξεχωριστά ευχαριστώ τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη και την πίστη του στο Project μας. Οπότε κλείνω, λέγοντας: Καλή συνέχεια Κεραυνέ, εις το επανιδείν..