Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Το ευχαριστώ του Γιώργου Μαχειμάρη στον Φοίνικα Περιστερίου

Published

on

Με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στα ΜΚΔ ο μέχρι τώρα προπονητής του Φοίνικα Περιστερίου Γιώργος Μαχειμάρης θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ομάδας για την συνεργασία.

Αναλυτικά…

Ακόμα ένα όμορφο προπονητικό ταξίδι έφτασε στο τέλος!
Η συνεργασία μου με την ομάδα του Foinikas Peristeriou FC 1970(Α.Σ. Φοίνικας Περιστερίου 1970) ολοκληρώθηκε και δε μπορώ παρά μόνο να είμαι περήφανος για τα οσα καταφέραμε όλοι μαζί τους τελευταίους 8 μήνες!
Η «δουλειά» μπορεί να μην ολοκληρωθηκε αλλά αφήνω την ομάδα μια ανάσα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, 5 μόλις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του απαιτητικού φετινού πρωταθλήματος έχοντας πετύχει «μεγάλες» νίκες!
Σε αυτό σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλους μέσα από την καρδιά μου τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα, σπουδαίους και ξεχωριστούς χαρακτήρες που με έκαναν και εμένα με τη σειρά τους καλύτερο άνθρωπο και προπονητή!
Έναν τεράστιο ευχαριστώ στον πρόεδρο Alexis Margaritis και στον φίλο μου πλέον Άγγελο Μαργαριτη για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν από τη πρώτη στιγμή!
Τελευταίους αλλά πιο σημαντικούς για εμένα ανθρώπους μέσα στην ομάδα «άφησα» τους ΚΥΡΙΟΥΣ δημητρησ χουχουλησ και Δημήτρη Πονηρακο που είχα και θα έχω για πάντα μέσα στην καρδιά μου!
Πραγματική ευλογία να γνωρίζεις τέτοιους σπάνιους ανθρώπους στη ζωή σου μέσα από το ποδοσφαιρο!
Το ευχαριστώ είναι λίγο!
Τέλος, εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να καταφέρει να πετύχει την πολυπόθητη και ιστορική άνοδο και να ξέρουν όλοι πως θα είμαι εκεί να το χαρώ και εγω με την ψυχή μου γνωρίζοντας πως έχω βάλει και εγω ένα λιθαράκι σε αυτό τον άθλο!❤️⚽️🔵❤️

ΥΓ. Κύριοι μη μασάτε, είστε οι καλυτεροι💪🔥