Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Το ευχαριστώ του Διονύση Κατραμάδου στον Μανδραϊκό

Published

on

Από την περασμένη Πέμπτη 8/2/2024, λύθηκε η συνεργασία μεταξύ του προπονητή Κατραμάδου Διονύση και της Αναπτυξιακής ομάδας του Μανδραϊκού, που είχε ξεκινήσει στην αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Σε επικοινωνία με τον προπονητή λάβαμε την παρακάτω δήλωση:

Μετά την λήξη της συνεργασίας μας με τον Μανδραϊκο Αθλητικό ‘Ομιλο, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση, η οποία όλο αυτό το διάστημα στάθηκε αρωγός και στήριξε με θέρμη την αναγκαιότητα για την δημιουργία Αναπτυξιακού τμήματος στον σύλλογο, με όραμα τα παιδιά της περιοχής κάποια στιγμή στο μέλλον να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, η οποία και ευελπιστούμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ευχαριστώ επίσης τους δύο γενικούς αρχηγούς του τμήματος, κυρίους Καριώτη και Θεοφιλόπουλο, που δεν έλειψαν στιγμή από το γήπεδο και φρόντιζαν καθημερινά να μην λείψει τίποτα από την ομάδα. Ευχαριστώ τους άμεσους συνεργάτες μου, τον Γυμναστή Παναγιώτη Τσαγκαράτο και τον υπεύθυνο ιατρικής κάλυψης της ομάδας Λάμπρο Ρούσσο, που με τον επαγγελματισμό και τις γνώσεις τους συνέβαλλαν στην εξέλιξη των νεαρών παικτών μας.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι αν και μαθητές Λυκείου, δούλεψαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα και προσπάθησαν να ανταποκριθούν στους δύσκολους αγώνες του αντρικού πρωταθλήματος στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΔΑ. Είναι βέβαιο ότι το μέλλον τους ανήκει.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που καλείται να συνεχίσει ο εξαιρετικός συνάδελφος προπονητής, και φίλος Κος Γιώργος Σωτήρχος.

Καλή συνέχεια με υγεία και επιτυχίες σε όλους.