Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το ευχαριστώ του Χρήστου Κότσαλου…

Published

on

Τις δικές του ευχές έδωσε για το νέο έτος ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων Χρήστος Κότσαλος, ο οποίος αναφέρθηκλε και στην περιπέτεια του με τον Covid-19.

O Χρήστος Κότσαλος μίλησε στο Plekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

<< Αρχικά θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο. Μπορεί η ευχή αυτή να ακούγεται κοινότυπη, όμως στις μέρες που διανύουμε έχει πλέον ακόμη πιο ουσιαστικό νόημα. Είμαι ένας από αυτούς που προσβλήθηκαν από το Covid-19 και ένοιωσα καλά πόσο σημαντικό θέμα είναι η υγεία μας…Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή την περιπέτεια και με βοήθησαν να την ξεπεράσω και πλέον να είμαι εντελώς καλά…

Θέλω να δώσω επίσης κάποιες πιο << εξειδικευμένες>> ευχές…Πρώτα από όλα στον πρόεδρο της Ελπίδας κύριο Χρήστο Καραμπάτσο, ο οποίος κατάφερε να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και να φτάσει εκεί που αξίζει να είναι. Είναι ευλογία να υπάρχουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παράγοντες σαν αυτόν, που είναι συνεχώς δίπλα μας και λύνει κάθε πρόβλημα που υπάρχει. Φυσικά και στο υπόλοιπο ΔΣ, που κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την ομάδα….

Τις καλύτερες ευχές μου στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας και ειδικότερα στον κόουτς Θανάση Βάλσαμο και στο γυμναστή Βασίλη Βιδιακίτη, και φυσικά στους αγαπημένους μου συμπαίχτες. Ολοι αυτοί έχουν συμβάλλει στο να δημιουργηθεί το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, κάτι που έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας.

Ολοι ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας σιγά σιγά. Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΕΠΣΑ και στους ανθρώπους της, που με την εμπειρία τους και τη δεδομένη αγάπη τους προς τα σωματεία θα επιστρέψουν στον κόσμο αυτό το κοινωνικό αγαθό που λέγεται ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…>>