Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το Ηράκλειο 2-0 λύγισε την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων εκτός έδρας από το Ηράκλειο.

 

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με αρκετές ευκαιρίες και καλό ρυθμό, η πρώτη μεγάλη φάση άνηκε στην Ελπίδα. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πάσχου στο 5′ και κόντρες μέσα στην περιοχή, ο Κουνάδης από κοντά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 12′ ο Πάσχος είδε τον Ντάλλα εκτός εστίας αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ηρακλείου. Στο 19′ ο Καλιακούδας εκτέλεσε συρτά ένα φάουλ έξω από την περιοχή της Ελπίδας, αλλά η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

 

Στο 31′, ο Ηλιακίδης από αριστερά έβγαλε πάσα στον Μπότη, ο οποίος από καλή θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

 

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους ήρθε στο 34′ για τους φιλοξενούμενους. Ο Κοτταρίδης έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Κίτσος βρέθηκε τετ α τετ, αλλά ο Ντάλλας απέκρουσε δύσκολα. Το 0-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

 

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους δεν είχαν τις φάσεις και τον ρυθμό του πρώτου. Στο 68′ το σουτ του Μπάτσι έξω από την περιοχή πέρασε άουτ. Στο 70′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Σταυρογιάννης στο δεύτερο δοκάρι έκανε από κοντά το 1-0.

 

Στο 77′ ο Αναστόπουλος είδε το σουτ του να σταματάει στο δοκάρι, όπως στο δοκάρι σταμάτησε και το σουτ του Βότσιου και στην επαναφορά ο Μπότης σε κενό τέρμα έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 87′ ο Νικολίτσας σταμάτησε το τετ α τετ με τον Σταυρογιάννη με την μπάλα να βγαίνει κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ και πάλι ο Σταυρογιάννης στο δεύτερο δοκάρι έστειλε με διπλή προσπάθεια τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος…

Ηράκλειο: Ντάλλας, Χαβενετίδης, Χριστόπουλος (8′ Ανδρέου), Καλιακούδας, Βεκερλής (88′ Παρασκευάς), Βλάχας, Ηλιακίδης (61′ Αναστόπουλος), Χρήστου (80′ Βότσιος), Μπότης, Μπάτσι, Σταυρογιάννης

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Παππάς, Κάβουρας, Κουνάδης, Λάνη, Κολτούκης, Κίτσος (79′ Γιαμαρέλος), Κοτταρίδης, Ζενουνλλάρι (45′ Ροκανάς), Πάσχος, Ντάλλας (79′ Σπυρόπουλος)

ΣΩΤΉΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ