Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Το θαύμα της Καισαριανής…

Published

on

Αναμφισβήτητα μια από τις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει και πραγματικά εντυπωσιάζει στο φετινό πρβτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ είναι ο ΓΣ Καισαριανής.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει μια εκπληκτική πορεία και με 31 βαθμούς οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας απόσταση 7 βαθμών από τον δεύτερο και 11 από τον τρίτο, και δίκαια θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Μετά την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής με την Τερψιθέα, ακολούθησε ένα εκπληκτικό σερί 10 συνεχόμενων νικών (που θα γίνουν άκοπα 11 λόγω του ότι η Τερψιθέα που είναι η επόμενη αντίπαλος είναι τιμωρημένη και το ματς δεν θα διεξαχθεί), και έτσι έχει σταθεροποιηθεί πλέον την πρώτη θέση και προβάρει πλέον την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Μια ματιά στους αριθμούς θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενα μας…Καλύτερη επίθεση με 26 γκολ, καλύτερη άμυνα με 4…Απόρθητο κάστρο η έδρα της, με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, και 15-1 τα τέρματα…έχει τους δύο πρώτους σκόρερ του ομίλου, ενώ υπάρχει επιθετικός πλουραλισμός με 8 διαφορετικούς παίχτες να έχουν παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερς της ομάδας…

9 γκολ: Δημήτρης Λούρμπας

6 γκολ: Θανάσης Γεωργίου

4 γκολ: Αγγελος Νίκου

2 γκολ: Σταύρος Τσακλάνος

1 γκολ: Γιάννης Αλεξίου, Δημήτρης Κατωπόδης, Γιώργος Κρασσάς, Ντόναλντ Πλακάλι

Υπάρχει και ένα αυτογκόλ.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους Νίκο Καλαμαρά και Φώτη Αϊβάζη, που έχουν αγωνιστεί ανελλιπώς σε όλα τα ματς χωρίς να λείψουν ούτε λεπτό. Σε όλα τα ματς έχουν παίξει επίσης οι Γιάννης Αλεξίου και Σταύρος Τσακλάνος, έχοντας όμως αντικατασταθεί για κάποια λεπτά…

Ομως, μια ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς διοικητική σταθερότητα…έτσι, ο πρόεδρος Ακης Κικιδάκης με τους αντιπρόεδρους και συνεργάτες του Μιχάλη Αντωνίου και Ακη Πάσαρη, και με  την πολύτιμη βοήθεια του γενικού αρχηγού Αλέξη Ρίμπλε φροντίζουν έτσι ώστε όλα να κυλούν όπως πρέπει, και να υπάρχουν όλα τα εφόδια έτσι ώστε να μην λείπει τίποτα από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο γαια να μπορούν δουλεύουν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Φυσικά, πολύ μεγάλο μερίδιο στην πορεία της ομάδας ανήκει και στο τεχνικό επιτελείο. Ο νεαρός, αλλά ιδιαίτερα ταλαντούχος και καταρτισμένος τεχνικός Μαρίνος Πολυμέρης, ο βοηθός του Νίκος Πήττας, ο προπονητής τερματοφυλάκων Ευθύμης Σούρας και ο αναλυτής Θανάσης Πατσιαλής καθοδηγούν μαεστρικά την οπμάδα, όπως φαίνεται από την εικόνα που παρουσιάζει και τα ποτελέσματα.

Ο Μαρίνος Πολυμέρης μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

Ο πρώτος γύρος μας βρήκε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση στον όμιλο μας. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε πολύ δουλειά από διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και φυσικά τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας τους παίχτες μας. Η σωστή νοοτροπία και η καλή δουλειά μέσα στην εβδομάδα θεωρώ ότι έφεραν αυτά τα αποτελέσματα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς. Θέλουμε να κάνουμε ακόμα καλύτερο γύρο σε απόδοση και να βελτιώσουμε όλους τους παίχτες μας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία. Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά μένει να το αποδείξουμε και στο γήπεδο.