Connect with us

3ος Όμιλος

Το… θηρίο Καμίλ Κρολ στον ‘Φονεα’

Published

on

Ακόμη μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Φωστήρας ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει ακόμη πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο στο β’ γύρο του 3ου ομίλου. Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες ενέργεις της διοίκησης, οι ‘κιτρινόμαυροι’ ενέταξαν στο δυναμικό τους έναν από τους καλύτερους επιθετικούς που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τον Πολωνικής καταγωγής επιθετικό, Καμίλ Κρολ ο οποίος από εδώ και στο εξής θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Νίκου Παντέλη.

Ο ύψους 1,93 κυνηγός αναμένεται να βοηθήσει σημαντική την προσπάθεια της ομάδας του Ταύρου αφού διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία. Παρά το ύψος του, το νέο απόκτημα του Φωστήρα διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και έχει… καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Κρολ έχει αγωνιστεί σε Γκόρνικ, Μότορ Λούμπλιν και την Κλούζμποργκ ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ιταλικά Μπρέσια. Στην Ελλάδα ήρθε το 2010 για τη Δόξα Κρανούλας στη Γ΄εθνική. Μετά από δυο χρόνια οι καλές εμφανίσεις του κινούν το ενδιαφέρον του Βύζαντα όπου θα παίξει το δεύτερο μισό της σεζόν 12-13. Στη συνέχεια έπαιξε με τον Πανελευσινιακό στη Γ΄κατηγορία, ενώ από το 2014 θα παίξει με τη φανέλα της Ζακύνθου ξανά στη footballeague μέχρι το φετινό καλοκαίρι όπου έμεινε ελεύθερος. Έτσι η Χαλκίδα τον ενέταξε στο δυναμικό της ενώ ήταν το πρόσωπο που σκόραρε το γκολ σε βάρος του ‘Φονεα’ στο ματς του α’ γύρου.

Η κίνηση αυτή δείχνει την πρόθεση των ανθρώπων του Φωστήρα να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο φέτος όσο και τη για τη νέα σεζόν αφού σκοπός αποτελεί η ομάδα να πρωταγωνιστήσει αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Ο Κρολ βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων αλλά η προσέγγιση των ανθρώπων του Φωστήρα ήταν τέτοια που τον έπεισε απαντώντας τελικά θετικά.