Connect with us

slideshow

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά στηρίζει το Πειραϊκό Ποδόσφαιρο

«Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά στηρίζει το Πειραϊκό Ποδόσφαιρο και τους νέους αθλητές με τη μεγάλη συνεργασία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά»

Published

on

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ σε όλη την επιτυχημένη διαδρομή των 30 χρόνων του στο κέντρο του Πειραιά , στηρίζει και συμπορεύεται με τους τοπικούς φορείς και σωματεία προς όφελος των πολιτών και των νέων.

Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ προχώρησε σε αποκλειστική δυνατή συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά και τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Ανατολάκη. Η συνεργασία αυτή που προάγει κ το πνεύμα του αθλητισμού προς όφελος των νέων του Πειραιά και στηρίζει το πειραϊκό ποδόσφαιρο ,περιλαμβάνει υποτροφίες στα προγράμματα σπουδών, πραγματοποίηση ποδοσφαιρικών αγώνων για φιλανθρωπικό σκοπό , στήριξη και συμμετοχή σε εκδηλώσεις πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα, κάλυψη φυσικοθεραπευτικών αναγκών των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών κ.α.

Η Ένωση Παλαιμάχων Πειραιά , ο πρόεδρος Ν. Σιδηρόπουλος καθώς και ο τομεάρχης υγείας ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά γιατρός Ν. Δουλάμης βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η αποκλειστική συνεργασία.

 

  • Πειραιάς:Φίλωνος 39, τηλέφωνο 210 4120313
    • www.iek-xini.edu.gr  / www.facebook.com/iekxin
    • www.facebook.com/xiniseducationfestival   iek xini1
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply