Connect with us

5ος Όμιλος

Το κάλεσμα του ΠΟΑ για το ματς με την Επισκοπή

Published

on

Δεν χαλαρώνουμε ποτέ! Μετά τη σπουδαία νίκη επί του Εθνικού στο Μαρτινέγκο, η ομάδα μας επικεντρώνεται πλέον στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Επισκοπή, ακόμη ένας “τελικός” για τον ΠΟΑ, ένα κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη που δίνουμε για την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας.

Η μεγάλη επιτυχία της περασμένης Κυριακής ανέδειξε τις τεράστιες δυνατότητες που έχουμε ως ομάδα. Ετσι θα συνεχίσουμε, ενωμένοι και δυνατοί, με τον κόσμο στο πλευρό μας, με ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια.

Είμαστε σίγουροι πως και την προσεχή Κυριακή οι πιστοί φίλοι του ΠΟΑ θα είναι δίπλα μας, όπως είναι ΣΕ ΚΑΘΕ παιχνίδι, εντός και εκτός έδρας. Για να μας στηρίξουν, να φωνάξουν, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ακόμα μία επιτυχία που τόσο έχουμε ανάγκη.

Η Επισκοπή είναι από τις ιστορικές ομάδες της Κρήτης και συγκεκριμένα του Ρεθύμνου, μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας με τα γραφικά σοκάκια και τις πανέμορφες τοποθεσίες που κάθε χρόνο αποτελούν πόλο έλξης για τον ελληνικό τουρισμό.

Για την ομάδα μας είναι πάντοτε τιμή να αγωνίζεται κόντρα σε ομάδες από την Κρήτη. Είναι αυτονόητο για όλους εμάς στον ΠΟΑ πως το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και είμαστε σίγουροι πως η φιλοξενία των ανθρώπων της Επισκοπής θα είναι αντάξια της ιστορίας της. Εμείς πράξαμε τα δέοντα στον αγώνα του πρώτου γύρου και απολαύσαμε τα εγκωμιαστικά λόγια των φιλοξενούμενων, τα οποία μας γέμισαν τιμή και υπερηφάνεια.

Το Κρητικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από επιτυχίες, έχει ανάγκη να κρατήσει τη “σημαία” του ψηλά. Με την Επισκοπή δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα παρά μόνο 90 λεπτά ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!