Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Το κάλεσμα του Χαραυγιακού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο Καισαριανής

Published

on

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε ο Χαραυγιακός…

Β’ ΕΠΣΑ 23η Αγωνιστική ΑΟΗ Χαραυγιακός – ΑΟ Πανιώνιος Καισαριανής

Μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα της περασμένης Κυριακής η ομάδα μας καλείται να αποδείξει ότι παραμένει ζωντανή στη μάχη της ανόδου αγωνιζόμενη το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 3:30μμ στο ιστορικό γήπεδο της Νήαρ Ήστ με τον Πανιώνιο Καισαριανής.

Είναι αυτονόητο ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός από νίκη θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη εσωστρέφεια και απομάκρυνση από τους στόχους μας, αφού ήδη βρισκόμαστε στην 3η θέση, εκτός θέσης μπαράζ, αφού απέχουμε 3β από τον 2ο.

Αήττητη στα τελευταία 4 ματς ο αντίπαλος μας (2-2-0) βρίσκεται στην 10η θέση, αλλά αισθάνεται ακόμη ανασφαλής, αφού διακυβεύονται ακόμη πόσες αθηναϊκές ομάδες θα βρίσκονται του χρόνου στη Γ’ Εθν. με το ντόμινο να φτάνει έως την Β’ ΕΠΣΑ .

Στον Α’ γύρο η ομάδα μας υπέστη ήττα σοκ 1-2 από τον αντίπαλο της σε ένα ματς που αν και παίξαμε μέτρια δεν αξίζαμε επουδενί την ήττα. Ήταν ένα αποτέλεσμα που ξεπεράστηκε στη συνέχεια με 5 συνεχείς νίκες.

Στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας η Λυκόβρυση αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Περ. (Σάββατο 3:30μμ), ενώ τα Βριλήσσια αγωνίζονται εντός με τον Ηρακλή Περ. (Σάββατο 3:30μμ).

Σας καλούμε να στηρίξετε την ομάδα στο δύσκολο από όλες τις μεριές ματς και να την ακολούθησετε στη Νήαρ Ήστ. Κάθε ματς έχει την σημασία του και όλα μαζί θα μας οδηγήσουν στα σαλόνια της Α’ ΕΠΣΑ όπου η ιστορία μας επιβάλει να βρισκόμαστε. Με τη φωνή μας και την στήριξη μας θα το καταλάβουν όλοι, φίλοι, παίκτες & αντίπαλοι!!!

Σας περιμένουμε όλους!!