Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Το Καλαμάκι 2-1 εκτός με ανατροπή την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων από τον ΑΟ Καλαμακίου, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

 

Στην πρώτη φάση του αγώνα το σουτ του Λάνη έξω από την περιοχή πέρασε άουτ στο 3′. Στο 25′, ο Λάνη έβγαλε με εξαιρετική κάθετη τον Κίτσο στο τετ α τετ, με τον επόπτη ωστόσο να υποδεικνύει οφσάιντ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι ο παίκτης καλυπτόταν καθαρά.

 

Στο 44′ ο Χατζηστεργίου έκανε το κοντρόλ και το γυριστό σουτ μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στις καθυστερήσεις, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαχαρίου έφυγε ψηλά. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

 

Στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους, ο Νικολίτσας έδιωξε στην γωνία του το μακρινό σουτ του Γιανναράκου, όπως και το σουτ του Μπουζιούρη στο 52′. Στο 57′ ο Λάνη έδωσε εξαιρετικά στον Ζενουνλλάρι, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 61′ το φάουλ του Λάνη έδιωξε δύσκολα ο Γεωργούσης.

 

Τρία λεπτά αργότερα, οι παίκτες της Ελπίδας πίεσαν ψηλά, έκλεψαν τη μπάλα με τον Ζενουνλλάρι να βρίσκει στην περιοχή τον Τσοχαντάρη. Η κεφαλιά του επιθετικού της Ελπίδας τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο επερχόμενος Κουνάδης έστειλε με ψύχραιμη κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 69′, ο Κασνέτσι έκανε ατομική προσπάθεια εκτός περιοχής, έδωσε στον Τσοχαντάρη, αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα, ο Γεωργούσης έδιωξε τελευταία στιγμή τη μπάλα προ του Ζενουνλλάρι σχεδόν πάνω στην γραμμή.

 

Στο 75′ ο Γιανναράκος έκανε την ατομική προσπάθεια στα όρια της περιοχής και βρέθηκε απέναντι στον Νικολίτσα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ψύχραιμο πλασέ για το 1-1. Από εκεί και έπειτα η Ελπίδα ανέβασε τις γραμμές της, ψάχνοντας το γκολ της νίκης. Σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Γαλιατσάτος έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια από αριστερά και έστειλε με δυνατό σουτ τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Στο 90’, η Ελπίδα διαμαρτύρεται για την ανατροπή του Τσοχαντάρη μέσα στην περιοχή από δύο αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

 

Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με το 1-2 μένει μέχρι το τέλος…

 

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Κοτσίνης, Γιαμαρέλος, Κουνάδης, Παππάς, Σπυρόπουλος Παντ. (58′ λ.τ. Ντάκα), Κίτσος, Κασνέτσι (87′ Κάβουρας), Τσοχαντάρης, Λάνη, Ζενουνλλάρι (82′ Μπάνη)

 

ΑΟ Καλαμακίου: Γεωργούσης, Σταματίου, Γαλιατσάτος, Καλογερόπουλος, Ζαχαρίου (78′ Παππάς), Κυργοτάσης (70′ Χρυσολώρας), Παπαϊορδάνου (70′ Φουστέρης), Παυλίδης, Χατζηστεργίου (46′ Λάϊος), Γιανναράκος, Μπουζιούρης (70′ Μπιζιργιάννης)

ΣΩΤΉΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ