Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Το Καματερό 2-0 φρέναρε τον ΠΑΣ Γαλάτσι

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση ο ΠΑΟ Καματερού επικράτησε επί του ΠΑΣ Γαλάτσι με 2-0, υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην πρώτη φετινή ήττα τους.

Εφτασε λετσι τους 11 βαθμούς, ενώ το Γαλάτσι έμεινε στους 14.

Ο ΠΑΟ Καματερού, ξεπερνώντας γρήγορα την ολιγωρία του 3′ που βρήκε σε θέση βολής τον Γιαννόπουλο αλλά ο Κολιάκης είπε οχι, ξεκίνησε εντυπωσιακά από την φάση εκείνη, να επιτίθεται κατα κύματα του Γαλατσίου “πιάνοντας τους από το λαιμό”, και κερδίζοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, με τρείς μοναδικές ευκαιρίες για τον ΠΑΟ Καματερού.

Η πρώτη στο 10΄με τον Μπινέρι σε σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Γαλατσίου, η δεύτερη στο 15΄ με σουτ του Παπαϊωάννου που αποκρούστηκε και πήγε κόρνερ και η τρίτη στο 17′ με νέο σουτ του Μπινέρι που έφυγε σύριζα άουτ.

Το πρώτο γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 24′, όταν ο Μαυροειδής “ανάγκασε” τον αμυντικό του Γαλατσίου, Ζαγκουντίνο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με προβολή.

Ενα γκολ του Τσουτσάνη στο 32′  ακυρώθηκε ως οφσάιντ, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες από τους φίλους των γηπεδούχων. Η απόφαση αυτή δημιούργησε συζητήσεις, καθώς ο βοηθός Καφρίτσας έτρεξε προς την σέντρα αλλά κατόπιν διαβούλευσης με τον διαιτητή Ψαρίδη άλλαξε την απόφαση του.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Τζώτζη έπαιξε πιο έξυπνα καθώς είχε και κόντρα τον αέρα. Στο 50′ χάθηκε ευκαιρία καλή  με τον Πρισιμιτζή. Στο 56′ καλοκτυπημένο κόρνερ απο Τσουτσάνη βρήκε τον Μπίμπιζα που με κεφαλιά έγραψε το 2-0 ενώ τελευταία καλή φάση καταγράφηκε στο 71΄ με δυνατό συρτό σουτ του Πρισιμιτζή.

Παρόλες τις ευκαιρίες και τις προσπάθειες και από τις δύο ομάδες, καμία δεν κατάφερε να αλλάξει το αποτέλεσμα.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κολιάκης, Πιτέλης, Παπαιωάννου (15′ Μαυροειδής), Γεωργόπουλος, Μπίμπιζας, Πέτρου, Καλογερής (83′ Τζωρτζίνης), Παππάς, Πρισιμιτζής, Μπινέρι, Τσουτσάνης

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Τσέλας, Σφακιανάκης (63′ Μπατζελής), Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Μπαιράμι, Γιαννόπουλος (81′ Θεοδωρόπουλος), Γεωργαντώνης, Τσαπατώρης (46′ Αρετάκης), Θεοδωρακάτος, Παπαδόπουλος (46′ Τουλούμης)

ΠΗΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟ: Paokamaterou1966