Connect with us

4ος Όμιλος

Το ‘καρέ’ που έσπασε ρεκόρ σε αγώνες μπαράζ στο Λεκανοπέδιο!

Published

on

Είναι φορές που καμία φορά στο ποδόσφαιρο η λέξη ‘πρωταθλητισμός’ ρέει στο αίμα ορισμένων ή είναι της μοίρας τους γραφτό να πρωταγωνιστούν ανεξάρτητα από την ομάδα που αγωνίζονται και ανεξάρτητα από το πρωτάθλημα. Για ορισμένους πάλι, οι ποδοσφαιριστές είναι εκείνοι που κάνουν τη διαφορά σε μια ομάδα και όχι ο προπονητής, όμως εμείς δεν θα σταθούμε σε αυτό, αλλά στο γεγονός ότι στα φετινά μπαράζ του Λεκανοπεδίου αγωνίστηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές που την περσινή σεζόν πανηγύρισαν άνοδο με την ομάδα της Α.Ε. Ηρακλείου όντας συμπαίκτες. Ο λόγος για τους Ηρακλή Αλεξίου, Σάκη Τζανέτο, Κυριάκο Σαμαρά και Χρήστο Χίσο. Το συγκεκριμένο καρέ έγραψε… ιστορία αφού για πρώτη φορά ποδοσφαιριστές κατακτούν δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ενωσιακό και αγωνίζονται παράλληλα σε αγώνες μπαράζ κερδίζοντας μάλιστα την άνοδο.

13348998_10204795644370923_39522968_n

Οι Ηρακλής Αλεξιου και Χρήστος Χίσο στέφθηκαν πρωταθλητές στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ με τα χρώματα του Άγιου Ιερόθεου τερματίζοντας παράλληλα στην 2η θέση των αγώνων κατάταξης (μπαραζ). Από την άλλη, οι Κυριάκος Σαμαράς και Σάκης Τζανέτος αναδείχθηκαν πρωταθλητές στον όμιλο του Πειραιά με την Προοδευτική, ενώ κατάφεραν να κόψουν πρώτοι το νήμα στην διαδικασία των μπαράζ.

 

Ίσως ήταν καρμικό το παραπάνω γεγονός, ωστόσο, πέρα από την επιτυχία το σημαντικό είναι ότι τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές του συνδέει μια φιλία πολύ δυνατή.