Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το κερασάκι στην τούρτα με Μπιταξή το Αιγάλεω

Published

on

Την έκπληξη των τελευταίων ημερών πραγματοποίησε το Αιγάλεω καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Μπιταξή που επιστρέφει στον ιστορικό σύλλογο μετά από δυο χρόνια με στόχο να συνεισφέρει στην νέα προσπάθεια που θα καταβάλει το συγκροτημα του Μάρκου Μαυρομάτη.

Την περσινή σεζόν, το νέο απόκτημα του ‘Σίτι’ στέφθηκε πρωταθλητής με τα χρώματα της Α.Ε. Σπάρτης δείγμα που αποδεικνύει την ικανότητα του όσον αφορά τις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Μπιταξή. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 25 χρονων και μπορεί να καλύψει θέση τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αμυντικός μέσος. Η εμπειρία του, η προσωπικότητα του αλλά και οι ικανότητες του θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα μας για την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Την περσινή σεζόν ο Μπιταξής κατέκτησε το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου με τη φανέλα της Α.Ε. Σπάρτης παίζοντας σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας από τη Λακωνία.

Ο 25χρονος άσος με καταγωγή από τη Σπάρτη αποτελεί γνώριμο πρόσωπο για την ομάδα μας αφού πριν από δυο χρόνια είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του νταμπλ έχοντας σημαντική συμβολή. Παράλληλα, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Χαϊδάρι,Κορωπί, Αίαντα Σαλαμίνας, Πεύκη και Πανηλειακό (Football League).