Connect with us

stoplekto

« Το Κερατσίνι δεν ζητά τη τιμωρία κανενός»

Published

on

Από την διοίκηση του ΑΠΟ Κερατσίνι εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Με κάθε σεβασμό στην ιστορική ομάδα της Προοδευτικής  και σε απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου της κ. Κατσαρού, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο μεταξύ μας παιχνίδι, δηλώνουμε ότι: Βεβαίως και όλοι είδαν και κυρίως κάποιοι ένιωσαν στο πετσί τους τι ακριβώς συνέβη, τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα όσο και ευθύς μετά την λήξη του. Το υπάρχον  φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο του αγώνα αποτελούν  αψευδείς μάρτυρες. Όλα τα άλλα είναι τρίχες κατσαρές και δικαιολογίες. Όποιος όμως είναι καλός στις δικαιολογίες είναι κακός σε οτιδήποτε άλλο.

Εκτίθεται ο κύριος πρόεδρος, είναι προφανές ότι δεν έχει δει τα βίντεο. Αν πάλι τα έχει δει και επιμένει  η μόνη περίπτωση  να έχει δίκιο είναι μόνο αν  αναφέρεται στο διάστημα της προθέρμανσης. Όμως  η προθέρμανσή των παιχτών της Προοδευτικής,  όπως συνηθίζετε,  έγινε στο άλλο μισό του γηπέδου και ειλικρινά δεν είχαμε κανέναν λόγο να την παρακολουθήσουμε.

Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος έχει συνηθίσει σε διαιτησίες 80 – 20%, το υπέρ του 60 – 40% να του φαίνεται λίγο, πολύ λίγο. Μόνο υπό αυτή την έννοια έχει δίκιο να διαμαρτύρεται,  αφού είναι κοινώς παραδεχτώ ότι  η συνήθεια, είναι δεύτερη φύση.

Πρόεδρε, μας ξεπέρασαν οι φίλαθλοι  των  ομάδων μας. Εσύ δεν το πήρες χαμπάρι; Ανεξάρτητα από το τι έγινε εις βάρος μας από κάποιους «μπαχαλάκηδες», οι υγιείς Προοδευτικάνοι και Κερατσινιώτες τα βρήκανε και μάλιστα όπως έπρεπε.

Μετά από αυτήν την εν αγνοία σου από ότι φαίνεται θετική εξέλιξη, το Κερατσίνι σε καμία περίπτωση δεν έχει να καταγγείλει τίποτα, ούτε πολύ περισσότερο να ζητήσει την τιμωρία κανενός. Ας σταματήσουν λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα, οι αίολες ανακοινώσεις μα κυρίως οι σκόπιμες και χαλκευμένες διαρροές. Όπως λέει και ο λαός μας στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Κατά τα άλλα ευχόμαστε στην Προοδευτική ειλικρινά και ολόψυχα καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου.»