Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Το Κερατσίνι στον τελικό Κυπέλλου Πειραιά 0-0 με Εθνικό

Οι ροσονέρι έπαιζαν από το 15′ με 10 παίκτες !

Published

on

Με δυο ισοπαλίες κρίθηκε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά .  Το 0-0 έδωσε την πρόκριση στον ΑΠΟ Κερατσίνι που είχε σκοράρει στον πρώτο αγώνα με τον Εθνικό στο Ρέντη( 1-1) και τώρα θα αντιμετωπίσει τον Αμπελακιακό.

Μια πρόκριση που όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι ήλθε δίκαια για τους ροσονέρι .Οι οποίοι αγωνίζονταν   για 75 λεπτά με δέκα παίκτες . Είχαν όμως πάθος και δύναμη που τους βοήθησε για να πανηγυρίσουν στο τέλος .

Ήταν φανερό πάντως ότι και οι δυο ομάδες είχαν το μυαλό περισσότερο στο πρωτάθλημα όπου παλεύουν  για την παραμονή τους.

Ήταν ένα παιχνίδι  το οποίο στηρίχτηκε περισσότερο στη δύναμη , χωρίς σπουδαίες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες ειδικά στο β’ ημίχρονο .

Οι γηπεδούχοι πολύ γρήγορα ‘έμειναν με  10 παίκτες αφού στο 15’ αποβλήθηκε ο Γκουριώτης για αντιαθλητικό κτύπημα στον  Γκέτσι. Αρχικά ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη την οποία μετέτρεψε σε κόκκινη μετά από υπόδειξη του βοηθού.

Οι Κερατσινιώτες πάντως δεν άφησαν να φανεί το αριθμητικό τους μειονέκτημα. Στο 22’ μάλιστα έχασαν την ευκαιρία του αγώνα , όταν την κεφαλιά του προωθημένου Καλιακούδα απέκρουσε στην γραμμή ο Αυλωνίτης για να βρει στη συνέχεια η μπάλα και το δοκάρι .

Ο Εθνικός δυο φορές όλες κι όλες απείλησε την αντίπαλη εστία. Κι αυτές μέσα σε ένα δίλεπτο . Στο 29’ ο Πολίτης από πλεονεκτική θέση σούταρε στα ύψη , ενώ στο 30’ η κεφαλιά του Ξαγοράρη πέρασε μόλις άουτ.

Η  μοναδική καλή φάση του β’ ημιχρόνου ανήκει στο Κερατσίνι όταν στο 61’ ο Χατζησοφρωνίου μετά από συνδυασμό με τον Ντυρμίσι  «φάτσα » με το τέρμα , έπιασε «αέρα»….

Οι κυανόλευκοι προσπάθησαν για  το πολυπόθητο γκολ αλλά είτε γιατί έπαιζαν ανορθόδοξα είτε γιατί βρήκαν μπροστά τους την σωστά οργανωμένη άμυνα της ομάδας του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου, δεν τα κατάφεραν..

Παρά τις εκατέρωθεν αμφισβητήσεις για κάποιες φάσεις  ο διαιτητής Τζαγκαράκης κατάφερε να κρατήσει το παιχνίδι εστω και αν έδειξε μια ιδιαίτερη σχολαστικότητα.

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Κούμπουλα, Γκουριώτης, Μηλιώτης, Καλιακούδας, Αγγελάκης, Χατζησοφρωνίου( 93’ Ροκάι) , Στρίγγας, Χαρίτος, Μπεσού, Ντυρμίσι, Καρέλης( 63’ Γκόγκα, 89’ Ισμαΐλ)

ΕΘΝΙΚΟΣ : Χαλκίδης, Αυλωνίτης, Σκεντεράι, Ευαγγέλου, Παπαγεωργίου, Λώλος( 24’ λ.τρ. Λαζαρίδης), Γκέτσι( 72΄Ντάγκρας), Τσιντώνης, Τριμμάτης, Πολίτης ( 81’ Τσιαβός) , Ξαγοράρης( 46’ Πετρόπουλος)