Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Το Κερατσίνι « φρέναρε» την Προοδευτική ( 1-1)

Published

on

Ένα ψυχωμένο Κερατσίνι έβαλε «φρένο» στη νικηφόρα πορεία της πρωτοπόρου Προοδευτικής(14 σερί νίκες), καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 μέσα στο γήπεδο της Νίκαιας, σπάζοντας μάλιστα και το ρεκόρ που είχαν «χτίσει» στην άμυνά τους οι «βυσσινί» με 0 παθητικό σε 14 αγώνες.

Οι «ροσονέρι» ήταν εκείνοι που είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με κύρια απειλή τον Ψυχογιό και κατάφεραν στην επανάληψη να νικήσουν μετά από 1333 αγωνιστικά λεπτά τον Μένιο. Συγκεκριμένα στο 73’ ο Κουρκούτης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο προωθημένος Μαριόλης Γ. άνοιξε το σκορ.

Με την επίτευξη του γκολ η  νωθρή μέχρι εκείνη τη στιγμή Προοδευτική αφυπνίστηκε και πίεσε αρκετά τους αντιπάλους της, με αποτέλεσμα η ισοφάριση να έρθει άμεσα μετά από παλικαρίσια ενέργεια του νεοεισελθέντα Μπιτσάνη στο 79’. Οι παίκτες του Βασίλη Σπάθα στη συνέχεια  πάλεψαν για την ανατροπή, η οποία δεν ήρθε και έτσι το τελικό 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι γηπεδούχοι ζήτησαν από το διαιτητή Καρυοφύλλη και το βοηθό Φαγκρίδα πέναλτι σε χέρι αμυντικού μετά από σέντρα του Τουρνά.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μένιος, Κουσουρής, Μύρκος, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Ανδράλας(83’ Ζαχαράτος), Γιακούπι(54’ Μπιτσάνης), Μπελέρης, Ποτουρίδης, Τουρνάς, Δηλαβέρης(83’ λ.τρ. Φασιλής).

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Φρατζεσκάκης, Μάλλης(91’ Λαπατάς), Αγγελάκης, Μαριόλης Γ., Βαττής, Σιδέρης, Λάλας(69’ Γκέκας), Γκιάτης, Μαριόλης Ν., Ψυχογιός, Κουρκούτης.

*Μετά τη λήξη δημιουργήθηκαν επεισόδια , όταν οπαδοί των γηπεδούχων που ισχυρίστηκαν ότι προκλήθηκαν από τους φίλους του Κερατσινίου , βγήκαν έξω από το γήπεδο και πέταξαν εναντίον τους φωτοβολίδες και πέτρες  για να απαντήσουν οι Κερατσινιώτες με τον ίδιο τρόπο. Επενέβη η αστυνομική δύναμη και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα …