Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Το Κερατσίνι 1-0 την Προοδευτική – Στους «4» του Κυπέλλου Πειραιά

Published

on

Το Κερατσίνι  ήταν αυτό που νίκησε και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά επικρατώντας με 1-0 της αξιόμαχης Προοδευτικής.

Οι γηπεδούχοι  εκμεταλλεύτηκαν την καλή απόδοση που είχαν στο γήπεδο όπου φάνηκαν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια ομάδα που κυκλοφορούσε μεν σωστά την μπάλα , αλλά δύσκολα  δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Το Κερατσίνι χωρίς να εντυπωσιάσει είχε δυο φάσεις για γκολ , αλλά ο Μπαντίκος εξουδετέρωσε τα σουτ των Ζαχί στο 21’ και Ντυρμίσι στο 30’.

Όμως ο γκολκίπερ της Προοδευτικής δεν μπόρεσε στο 41’  να αντιδράσει στο φοβερό σουτ του Στρίγγα πάνω στην κίνηση  που κατέληξε στα δίκτυα .Ήταν το γκολ που χάρισε τη νίκη στους Κερατσινιώτες και παράλληλα την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Πειραιά.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στην επανάληψη πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά ήταν φανερή η επιθετική αδυναμία από την έλλειψη καθαρόαιμου φορ . Παρά τις συνεχείς εσωτερικές αλλαγές στο  σχήμα από την τεχνική ηγεσία δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί λύση . Κι το γκολ που θα τους έφερνε την πρόκριση δεν ήλθε ποτέ.

Σε δυο περιπτώσεις που οι «βυσσινί» απείλησαν  την εστία του Κερατσινίου στο 49’ με προβολή του Μητρόπουλου και σε δυνατό σουτ του Δηλαβέρη , ο νεαρός γκολκίπερ Σταματόπουλος …σταμάτησε τους αντιπάλους του αντιδρώντας εντυπωσιακά.

Παράπονα από την  διαιτησία του Κακριδή έχει η Προοδευτική.

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ  Σταματόπουλος, Γκουριώτης, Μηλιώτης, Αγγελάκης, Τριμπόνιας, Χατζησοφρωνίου, Στρίγγας ( 65’Κουλουριώτης) , Ροκάι ( 73’ Ελέζι) , Σάμαρης, Ζαχί( 56’ Ίσμαελ), Ντυρμίσι ( 88’ Παπασπύρου).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Τζιτζικαλάκης, Μύρκος, Κύβελος ( 38’ λ.τρ. Κωστόπουλος, 61’ Μακαρονάς) Μαούνης, Γκόγκα, Ξυγκάκης( 81’ Σταμπούλογλου) , Θεοδωρίδης, Αποστόλου, Μητρόπουλος, Δηλαβέρης